Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam ne yapsın renktaş? 1.cisi o kadar para vermeyeceksin. Hadi verdin diyelim, o zaman faydalanmaya çalışacaksın. Bunun hiçbirini yapmıyorsan futbolcunun suçu yoktur. Çağlar neyse az çok biliyoruz da Furkan'ı hiç izleyemedik. Bütün bunlar bir yana, iki yedek kalecin varken Aykut'u neden aldık ben hala o konuyu çözemedim. Adam yarım sezona 200 bin euroyu gömdü :D

Furkanın alperden farkı yok oynatırız seneye umarım

O değilde bu aziz yıldıvım Alperi aldı diye yabancı sınırının kalkması isteğini geri çeker artık. Sırf bize inat.

Reading'de kalacağını açıklamıştı.

Bence bu açıklamalar gerçek niteliği taşımıyor...Kardeş kulüp anlaşmasını imzaladığımız gün bitti bu transfer...

"Kulübümle geçen yaz sözleşme imzaladım. Herkes dünyanın en iyi liglerinde oynamak ister ama bu büyük ihtimalle önümüzdeki sezon olmayacak" diyen futbolcu, yine de yaz döneminde her şeyin olabileceğini, kulübünde kalması halinde de mutlu olacağını sözlerine ekledi.

Bu açıklamayı küme düşmeden önce yapmış diyorlar...İngilizler küme düşmeyle birlikte fikrinin değiştiğine inanıyorlar...

Şimdide Chedjouya sarmışlar ya yemin ediyorum ezik bunlar yalan haberde değildir Aykutun tek takip ettiği lig Fransa olduğu için.

Türkiye vatandaşlığı çıkarabiliyorsa Galatasaray'a alalım...

Bizim u15 Milli takımımızda da oynadı parladıktan sonra Mansimov üstüne düştü bu çocuğun, Mansimov'un Beşiktaş'a yakınlığıda biliniyor belki oraya gidebilir belki de Kasımpaşa :D

altyapıları takip eden biri olarak şunu söyleyebilirm .. istanbul takımlarının birinden a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu, birde ptt.1 ligden bir genç oyuncu alınacak bildiğim kadarıyla..transfler kesin olmadığı için isim yazamıyorum..ikisinide izlemedim yalnız..millide değiller

Emenike'yi de alın Lugano, Santosu falan da alın. Şikeci Team'i tamamlayın. Anırta anırta koymazsak adam degiliz

öncelikle herkese selamın aleyküm diyeyim aylardır yazmıyordum nöbet başladı inşallah her gece burdayım.

alper konusunda GS mize büyük şerefsizlik yapıldı şerefsizliğin kralını es es başkanı yaptı

ama bu transferde abdürrahim albayrak ında büyük hatası var bence madem pazartesi akşam yemeğinde söz kestiniz hemen orada küçük bir ön protokol imzala kimse bize şerefsizlik yapamasın

hatırlarsak ünal başkan inter başkanı moratti ile anlaştığı gece küçük bir protokol imzaladı

aynısını bu olayda da yapacaktık ama neyse sağlık olsun inşallah bundan sonra imza atıldıktan sonra borsaya bildirim yapılır
aleykumselam deyip soyle devam edim,o serfsiz eses baskani aslinda bize cok buyuk bir iyilik yapti.millet para saymayi unutmus heralde 6m alper gibi bir adama verilirmi ya,yektanin ne günahi var ozaman

ispanya seferi valencia lı stoper icinmis,nasıl topcu beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt