Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aleykumselam deyip soyle devam edim,o serfsiz eses baskani aslinda bize cok buyuk bir iyilik yapti.millet para saymayi unutmus heralde 6m alper gibi bir adama verilirmi ya,yektanin ne günahi var ozaman

kardeş ben alper in çok önemli bir oyuncu olduğunu zaten söylemiyorum bence alper sıradan bir oyuncu ,benim üzüldüğüm GS mizin ve büyük başkanımızın 2 gündür medyada ve sosyal medyada malzeme olması Ünal Aysal bunları haketmiyor haksızmıyım renşdaşım

fb nin ilk ön elemedeki muhtemel rakipleri:

PSV Eindhoven

Metalist Kharkiv

Zenit

Z.Waregem

Nordsjaelland

RB Salzburg

__

PSV ve zenit dışında tırt.

Benim anlamadığım şey şu , Sneijder 'e yıllık 6-7 milyon veriyoruz.Ama bazı transferlerde 1-2 milyon euro fiyat yükseltip işi bitiremiyoruz.

-Şu ana fenerden kadromuz daha iyi ama gelecek vaad eden 2 genç oyuncu Salih ve Alper fenerbahçede

-Bizde ise genç yetenek olarak Semih var , Emre Çolak , Furkan Özçal pek de içimizi açmıyor.

-Bana göre yıldız yerine genç yetenek almalı artık.

Sende abart fener medyası gibi ne 6-7 si 5.2 gelecek vaad eden oyuncumuz Semih Emre Çolak fenerdede Alper Salih iskelet kadro Fenerden kaliteli Arda gibi alınacak isim var daha

Benim anlamadığım şey şu , Sneijder 'e yıllık 6-7 milyon veriyoruz.Ama bazı transferlerde 1-2 milyon euro fiyat yükseltip işi bitiremiyoruz.

-Şu ana fenerden kadromuz daha iyi ama gelecek vaad eden 2 genç oyuncu Salih ve Alper fenerbahçede

-Bizde ise genç yetenek olarak Semih var , Emre Çolak , Furkan Özçal pek de içimizi açmıyor.

-Bana göre yıldız yerine genç yetenek almalı artık.

Yahu Taylan ve Okay Yokuşlu ikiside bizde diye düşünüyorum...Furkan'ı kaç kere izledinizde böyle konuşuyorsunuz...Scott Piri ve diğerlerine bırakılarak bir sene istenilen seviyeye getirdiler inanın bana....TIPKI MERTAN VE OKAN'A YAPTIKLARI GİBİ!

942769_659589760723397_1634838945_n.jpg

Stoper ve sol bek transferlerinde risk almayıp tabanca gibi 2 adam almamız lazım yoksa rakiplerimiz güçlenirken biz yerimizde sayarız.

-Bence artık yatırımı Sneijder gibi yıldız oyunculara değil gençlere de yapmamız lazım.

bursaspor tv sayesinde birçok maçını izledim..komple bir forvet..boyuna göre hava hakimiyeti gayet iyi , şut desen var, topla birlikte gayet hızlı , arkadaşlarına servis konusundada bencil değil..şu an yaş grubunda avrupanın en iyilrerinden..mondial montaigu ve victor bannikov turvalarından gol kralı oldu. ikisindede gayet ciddi takımlar vardı.

Haa tam aradim Adamsin ozaman.:)) Bu Enes Ünal cok konusuluyor nasil bir Oyuncu ve Biz neden ilgilenmiyoruz??

kardeş ben alper in çok önemli bir oyuncu olduğunu zaten söylemiyorum bence alper sıradan bir oyuncu ,benim üzüldüğüm GS mizin ve büyük başkanımızın 2 gündür medyada ve sosyal medyada malzeme olması Ünal Aysal bunları haketmiyor haksızmıyım renşdaşım

Arkadaşla espiri yaptık zaten. ;)

Yoksa Drogba Drogba'dır. Her yaşta, hertürlü koyar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt