Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou Kolarov yada Adriano birde Gökhan inleri alalım, bir sonraki sene şampiyonlar liginde ikinci torbada olurmuyuz hesaplarına başlayalım:)

Yolanthe yenge ne zaman Bugün Ne Giysem de jüri olmus?

asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elinde

buragin ne verip vermeyecegi belli. bundan sonra ne patlamasi. şu yabanci sinirlamasi olmasa direk satalim umrumda olmaz.

şu 4-1-3-2 zımbırtısından kurtulmalıyız seneye , deplasmanlarda abuş abuş top oynuyoruz en zorundan en basitine, hiç schalke maçı yeaa demeyin gördük o maçta da 2. yarı olanları

Dun de yazdigim gibi, en mantikli kadro bu

Burak

Arda Sneijder Nani

Selcuk G. Inler

Drogba Chedjou Semih Eboue

Muslera

​

Bu CL için dostum

Kasapların et derdinde olduğu ligde naniyle drogbanın yerine hamitle umut oynar

sonra o takımdan CL' de hayır beklersin.

Sen sürekli aynı takım ile oynayacaksın ki onlar CL' de üst düzey oynasın.

FM değil bu

eğer gerçekten seviyeli bir tartışma ortamı olacağını bilsemm burda ne kadar bildiğimi açıklamaktan zevk alırım. Futbol gelneği olan bi aileden geliyorum antrenör bir adamın oğluyum ben oyunun içinde büyüdüm. burada transfer ypalım diye yapmaktan bahsetmiyorum
bizde futbolun icinde buyuduk.sen adama dersen hursut enginden iki kat iyidir ve engin hursuttan iyidri baska yerde deme gulerler sana dersen sanada burda gulerler bunu hatirlatmak istedim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt