Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 6 dk

Nani'yi zaten Başkan bizzat söylemişti, "Çok isteyip alamamıştık" demişti. Bu kez olur mu? Galatasaray isterse, bu kez olur. Muhtemelen olur

bence bizimkilerin aklında burağı satmak var. sistem değiştirip tek forvete döncez. kanatlara arda nani yada frei olur. takım bence daha dengeli olur.tabi meloda alınmalı

Bence o kadar büyük değişikler olmaz Fatih Hoca istikrarı sever ha kerim frei gelebilir neden çünkü hoca türk oyuncusunu sever her fırsatta bu ülkenin insanlarına şans verilsin der

Şu Burağı eleştiren arkadaşlar nezaman burak bir elin parmakları kadar gol atar ozaman fikir belirtin lütfen farazi konuşmayın

hala burağın bişey verebileceğini düşünenler var. burak ın şansı şenol hoca da bu sene terim de onun üzerine oynadılar, oynattılar. doğal olarak bu istatistik meydana geldi. terim in bu sene ben zone artı pres istiyorum ve kanatlara inilsin dediği anda burağın atacağı gol sayısı elin parmağını geçmez.

zaten ben oyun stili olarak pek begenmiyorumda buragin üzerine oynadilar lafi saçma. trabzondada aynisini dediler trabzonlular. şimdi yanilmişiz diyorlar:yenieek:

en son gelismelerden haberi olan varmi

Bu Weiss aslinda tam Besiktas'a gore. Iyi oyuncu, genc ve bonservisi elinde

hala burağın bişey verebileceğini düşünenler var. burak ın şansı şenol hoca da bu sene terim de onun üzerine oynadılar, oynattılar. doğal olarak bu istatistik meydana geldi. terim in bu sene ben zone artı pres istiyorum ve kanatlara inilsin dediği anda burağın atacağı gol sayısı elin parmağını geçmez.

bu lafa bitiyorum ben :lol: gördüğüm en saçma düşünce tarzı. gecen senede elmanderin üzerine oyadıkta noldu. burak gibi bitirici vurusu hangi forvet yapabiliyor

aynı şey messi içinde geçerli

bence bizimkilerin aklında burağı satmak var. sistem değiştirip tek forvete döncez. kanatlara arda nani yada frei olur. takım bence daha dengeli olur.tabi meloda alınmalı

Tam olarak benim GS'a istediğim sistem.4-2-3-1 tarzında tek forvetli sistem.Özellikle Sneijder'den tam verim almak için çok ideal olur.

Bir dönem nöbetin gözdelerinden olan Gökhan Töre kabus gibi bir sezonu geride bırakmış Rubin'de. 8 maçta 265 dakika oynamış Transfermarkt verilerine göre. Golü ya da asisti yok.

Aslında hala çok genç ama ilgileneceğimizi sanmıyorum.

lan drogba'nin ucaginda patlama olmus. sansa bak anasini satiyim.. allahtan onemli birsey olmamis.

Gökhan Töre'den bilgi var mı hiç ? Bu çocuk bi ara çok övülüyordu ne oldu bir anda

abi allah askina 10 milyon dolar verip su gokhan inleri alalim'da butun medya ... olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt