Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hele şükür biriyle anlaşabileceğiz. ve bu kanat ve diamond oyununda burak tipi oyuncuların değil drogba gibi pivot sntrf ihtiyaç var. topu ezmeyecek adam lazım. gerektiğinde topu tutup takımını yerleştirmeli en ilerideki adam.

aynen drogba hem oynayan hemde oynatan cinsten. burak ve umuta top gelince çarpıp geri dönüyor.sürekli atak yemek zorunda kalıyoruz. yanlış anlaşılmasın burak beğenmediğim bir futbolcu değil ama tek forvetin adamı drogba olur.

Arkadaşlar yabancılarımız ne kadar iyi ise yerli oyuncularımız bir o kadar vasat bir kaçı hariç ben bu yüzden Burak Yılmaz'ın satılıp yerine iki tane yerli oyuncu alınmasından yanayım İnler ve Arda gibi.

Muslera Eray

Eboue Sabri

Ujfalusi Gökhan Şu iki takım arasında ki farka bakarmısınız gerçek anlamda bir maç yapsalar sonucu kestirek güç olmasa gerek

Danny Semih

Riera Hakan

Amrabat Hamit

Melo Yekta

Sneijder Selçuk

Culio Emre

Elmander Sercan

Drogba Burak

Ben de her maçta görmek isterim sahada ama şartlar böyle o zaman ilk transferin yabancı sınırını kaldırmak olacak

Öyle bişeyin imkanı yok fener başladı bile hazırlığa adam yabancı sınırı gelicek diye fazla fazla verip alperi almış değiştirtmez o yabancı sınırlamasını.

aynen drogba hem oynayan hemde oynatan cinsten. burak ve umuta top gelince çarpıp geri dönüyor.sürekli atak yemek zorunda kalıyoruz. yanlış anlaşılmasın burak beğenmediğim bir futbolcu değil ama tek forvetin adamı drogba olur.

Drogba şu kondisyonuyla tek forvet oynayamaz pres gücü cok azaldı maça giden çıplak gözle izleyen bilir

Duruyor halen :D Bursa satmaz gibi, satarsa da buyuk rakama satar. Bugun bir haber okumustum. Menejeri aciklama yapmis. Serdar Aziz'in transferi icin Galatasaray'a soz verdik diye ve kendisi de Galatasaray'da oynamak ister gibi bir haber vardi

Turşusunu mu kuracaklar satarlar:D zaten bayağı bi sakat geçirdi, burda toparlar diye düşünüyorum.

yardıran kanatlar nani ve ardadan aşağı yemez CL'de ben biraz duygusal bakıyorum Burak konusunda başarı gelirse onunla gelsin istiyorum hakediyo bence

eğer hoca tek forvete dönerse burak yedek kalabilir bu yüzden gitmesi bence daha hayırlı olur. gol kralına yedek kalmak yakışmaz.

Öyle bişeyin imkanı yok fener başladı bile hazırlığa adam yabancı sınırı gelicek diye fazla fazla verip alperi almış değiştirtmez o yabancı sınırlamasını.

Fener sadece Alper'i aldi diye kural degismeyecek mi?

Ozaman biz Inler'i veya Arda'yi aldigimizda kural degisecek?

Boyle birsey yok.

Ne Fener, ne BJK, ne Trabzon, ne Bursa ve ne de biz bu yabanci sinirlamasini istemeyiz.

Istersen 10 yerli oyuncu satin al.

Eğer başarı istiyorsan güçlü olacaksın sadece takım olarak değil yönetim olarak da masaya yumruğu vuracaksın yanlış anlama aziz gibi hileyle hurdayla değil 6 yabancı öbür sene 5 yabancıyla nasıl avrupada başarılı olacaksın kaç tane üst düzey maç tecrübesi olan Türk futbolcu var ?

Bende aynısını düşünüyorum ancak burada ortasaha oyuncularımızın skora katkısı yüksek olması gerekiyor.

Olaya gel :)

[video=youtube;7iLbgaINiLI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7iLbgaINiLI#![/video]

6 arti 2 devam etsin bari. başkan bu konuyu konuşcaz diyordu federasyonla. zaman kaybetmemek lazim. 4 tane yabancinin ne işi var tribünde. tüpçüde nasil bir zeka var merak edyorum:o

Bende aynısını düşünüyorum ancak burada ortasaha oyuncularımızın skora katkısı yüksek olması gerekiyor.

şampiyon olucaz 4. Yildizi takicaz binicez üstünüze vurucaz kirbaciiii vuracazz kirbaciiiii okuyun f5 liler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt