Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 3 dk

Bu arada Arda konusunu kapatıyor değilim. Fatih Terim'in hâlâ 1 numarası o. Ama ben mevcut durumu aktarmaya çalışıyorum. Nani daha kolay.

nani ardadan daha kolay diyo.

Ekli dosyalar

• 51_drog_24_532x650_1491519a.webp
    51_drog_24_532x650_1491519a.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 74

ya biz iskeleti koruyacağımıza dağıtıyoruz ne iş?melo alınmadı burak gidecek diyorlar.

zaten Hoca bu yabancı olayı yüzünden sistem değiştiremiyor. Burak bu performansla kesilmez drogbada öyle o yüzden çift forvet devam ediyoruz.

Bütün olay sınırda sınır kalkarsa önümüz açık maddi olarak barça,real,manu vs böyle takımlarla yarışmamızın imkanı yok en kısıtlı durumda bile potansiyelimiz ne onu gösterdik sınır kalksa bile 11 yabancı yapcağını düşünmüyorum hocanın birkaç sene böyle yabancılarla başarıyla para kazanıp altyapıya yatırır dediğim gibi hocanın kafasında hep Türk oyuncular var en başta yönetim içi sorunlar halledilmeli başkan ve hoca ömür boyu kulüpte kalmalı ve sınır kalkmalı

Hocam Kerim Frei'yi cok istiyor

Insallah aliriz kendisini

[video=youtube;fSQUh1PTd3w]https://www.youtube.com/watch?v=fSQUh1PTd3w[/video]

Bu dünyadaki en onemli sey elindekilerinin degerini bilmen.

Umut bulut ve melo'nun bonservisleri derhal alinmali.

ondan sonra kimi istiyorlarsa alsinlar.

Riera+ dany ile ligde yine sampiyon oluruz. Cl'de de ceyrek finale kadar gideriz.

Şampiyonlar ligi yarı final hedefse 20-25 milyon euro harcaman lazım. Melo'yu elde tutman lazım, nani'yi alman lazım. Arda'yı ikna etmen lazım çilek gökhan inler olur.

TR liginden su an tek futbolcu alirim o da bonservisi uygunsa serdar gürler olur.

Serdar aziz falan filan ciddi form dusuklugu yasiyor. Rezalet durumda su an.

Ha bir de mustafa pektemek.

Şampiyonlar ligi yarı final hedefse 20-25 milyon euro harcaman lazım. Melo'yu elde tutman lazım, nani'yi alman lazım. Arda'yı ikna etmen lazım çilek gökhan inler olur.

O kadar bütçemiz vardır muhtemelen bence hocanın devreye girmesi gerek hoca şimdi ardayla konuşsa bi yere 1-2 saat arda gelmez mi fergusonla konuşup naniyi ikna edemez mi meloya kal sen bana lazımsın dese melo kalmaz mı yada başkana melo kalmalı dese hoca etkisini göstermeli artık

Bu transferleri yaparsan lig zaten gelir üzerine avrupa başarısı eklersin. Çok birşey istemiyoruz istikrar ve üzerine yapılacak takviye istiyoruz. Hayal ettiğimiz o şampiyonlar ligi kupası ancak büyük düşünerek gelir, yoksa şu düşünce asla istikrarı ve başarıyı getirmez '' Nasıl olsa şampiyon olduk ağırdan alalım, 2 sene üst üste şampiyon olmuşuz rahatız baskı yok '' falan filan derlerse ciddi bir hayal kırıklığı olur, bizim hedefimiz yükseklerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt