Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

galatasaray.org açılana kadar yatmıcam lan,inadım inat:mad:

Ynt: Transfer Nöbeti

İyi de ne bekliyoruz ki resmi siteden. Kapa bildirim yapılmadan herhangi bir açıklama olmaz ki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alper'i döve döve fenere verdiler.Bütün fenerliler işin doğrusunu biliyor hatta aklı başında olanlar "GS sempatizanı adamı niye aldınız?"diyor.Biz yine alırdık ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla başkanımız işin etik kısmından çok rahatsız olmuş ve bu transfer için yönetimdeki herkesin elini ayağını çektirmiş.

Alper konusunu kapatalım artık zaten yedek kulübesinde çürüyecek bir oyuncu, kendisini bitirdi beter olsun.

Bugün Haldun yetki almis transferle ilgileniyor deniliyordu, hatta ispanyaya gitmis deniliyordu. Tek ihtimali de hortladi sanirim yeninden ama tam olarak olaylari anlayamadim. bu bilgileri nerden aldiniz ? Özet gecebilecek varsa sevirinim :)

:D Alperin röpartajı izledim bu adam mental açıdan cidden sorunlu Fenerbahçe halkı nedir arkadaş 1 kerede demedi 3-4 kere dedi.

Abi birakin su serefsizi.. Zorla filan gitmedi.. Oyle birsey olsaydi hayir derdi ve sonucta bizim gibi buyuk bir camia arkasinda olucakti. Insallah orda cop olurda 2-3 sene sonra pismanliktan aglar.

Bu sezon hakikatten Kampa kadar yetisecek transferler. öyle olursa bu sezon Bayern gibi 20 puan önceden sampiyon oluruz insallah :)

En BÜYÜK GALATASARAYLILAR BU SAATTE BELLİ OLUR

Haldun transferlerle tekrardan ilgileniyorsa gece acıklanır artık transferler :D

Bu ŞARKIYI BEYENMEYENE NÖBETÇİ BÜYÜK GALATASARAYLI DEMEM BEN ŞAHSEN

[video=youtube;YM-41D89rdc]https://www.youtube.com/watch?v=YM-41D89rdc[/video]

ben begendirmek için yazmadıgımdandır renktaş. DELİKANLIYIM

site açıldı,bi cacık çıkmadı,ben yatar cümleten iyi sabahlar :):ayatollah:

hangisini istiyorsanız begenin arkdaşlar

gs-transfer-listesi-c40cb5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt