Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadas deminden beri yazmayayim diyorum ama sen ikidebir herkesin yazdigina karsilik veriyorsun.burda hepimiz fikrimizi belirtiyoruz sohbet ediyoruz.nani ile nuri ne alaka,nuri cokta iyi altarnatif olur.alpere aglayacagima nuri cok daha iyi olur

bende Nuri yedek olur diyorum zaten.

valizini beklerken kız arkadaşı ile öpüşmüş

Muhammet Demir gayette kendini geliştirir drogbanın yanında sakatlıgı ne durumda yada sakatmı bi bilgim yok ama.Yaşı 21.Potansiyelide gayet var bana göre.Herkesin fikri kendine.@Cagdas Turk

tatil için demiş

tatil için geldiyse menejeri yanında değildir. fırsat bu fırsat. gel dicek bizden biri florya çok güzel bi gez gör. sonra bizim kupa müzesi arena derken hop galatasaray adası. orada bir yemek bu arada fatih hoca'da adaya gelir. fatih hoca italyanca biliyor chielllini de bilsin bi zahmet ana dili. 1 saat sonra kapa bildirilir. :D

tatil için geldiyse menejeri yanında değildir. fırsat bu fırsat. gel dicek bizden biri florya çok güzel bi gez gör. sonra bizim kupa müzesi arena derken hop galatasaray adası. orada bir yemek bu arada fatih hoca'da adaya gelir. fatih hoca italyanca biliyor chielllini de bilsin bi zahmet ana dili. 1 saat sonra kapa bildirilir. :D

Ne güzel yazmışsın insanın inanası geliyor :)

ya biz bu yabancı sınırlamasıyla CLde nasıl hedeflerimize ulaşıcaz kupa alıcaz :( merak ediyorum dogrusu

Sabri ye büyük saygım var ama bana Galatasaray da en son kıme kaptanlık verirsin diye sorsalar SABRİ derim.

bu seçim süreci umarım transferlerin uzamasına sebeb olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt