Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi Kolarov bize neden gelsin akıl var mantık var. Adam City'de oynuyor yaşlı değil bişey değil. City'den daha mı fazla para vericez? :o

Ali Dürüst'ün kendi isteğiyle yer alamak istemediğini nerden biliyorsunuz ?

seçime kadar melo ve kolarov gelse yeter sora ne yapıyosanız yapın:)

ya tutarsa hesabı :)) hayal dünyan baya genişmiş kardeşim güldürdün beni.

kendi algınla baş başa bırakıyorum. zaten her kelimenle yeteri kadar güldürdügün için o suratında bir sırıtma olduysa ne mtlu bana. demekki hitap kesimin en alttan en üste kadar genişmiş

Alper işi uzadıkça uzadı sonunda araya başka bir takım girdi kaptırdık.Şimdi stoperde de Chedjou deniyor 2 aydır ama çok uzadı o da ve talipleri var.Bu talipler Liverpool,Monaco ve Porto gibi para sıkıntısı olmayan,ligler itibariyle de bizden daha cazip gelebilecek liglerde mücadele eden takımlar.Tamam bizim Şampiyonlar Ligi vizemiz falan var ama 2 aydır adamla ilgilenip,net bir anlaşma sağlayamazsan o da ilk teklifi değerlendirmeye alır ve imzalar.

Transfer politikamız yine geçen seneki gibi kaosla başladı bence.Ne istediğimizi ve kimi transfer etmemiz gerektiğini anlayabilmiş değil kimse.Umarım aynı geçen seneki gibi de mutlu biter bizim için :)

İyi bir kazım bize çok şey katar. Formu da fiziği ile aynı orantıda olursa :yenieek:

Abi zaten yerli piyasası ortada hem fiyatlar yüksek hem kalite düşük yabancı sınırı çok zorluyor kulüpleri bizim yapacağımız tek şey ya arda gibi gökhan inler gibi çok üst düzey yerlileri yurt dışından alacağız ya da mevcut yerlilerimizden alt yapıdan falan maksimum fayda almaya çalışacağız.

düsünüyorum düsünüyorum, ama sonuca varamiyorum.

Muslerar iyi, gitsin Onur geslin, olur mi bilmiyorum

ozaman yabanci defansi olmicak, Ömer Toprak, Ayku Demir, Serdar Tasci bizi tasir mi ? bilmem

Melo ozaman degil tek Inler kaliyor... olur mu ?

Birde Wesley gibi adam var takimda, ona göre takim kurmasak, cidden yazik olur.

CL Kadro

-----------------Muslera------------------

Eboue------Semih------Yabanci------Yabanci

--------------Melo------Inan--------------

--Nani-------------Wesley------------Töre/frei

------------------Drogba-------------------

Ligte de ve yas olayi filan zaten Rotasyona cekmeligiz.

-------------------Muslera-------------------

Eboue/Hamit---Semih-Yabanci/Yerli----Yabanci

----------------Melo(Inler)--Inan-------------

----Nani----------------------Wesley

-----------Burak---------------------Frei/Drogba

gbi cikabiliriz rotasyonla olur, keske 7 yabanci hakki olsa da, daha az problem yasasak.Bi ülke adina bu kadar mi az sol bek cikar ?

o değil de Belediye de Ali güzeldalmıy dı bi adam vardı çok kaliteli bilekleri vardı çok büyük topçu olur dedim adam yok oldu gitti gerçekten şoktayım:)

aynen yıl 2013 oldu hala önyarıglarını komplekslerini cahillikleriyle serpiştirip bir şey biliyormuş edasıyla algılarını kapatıp ahkam kesen insalar var.

sakin ol kardeş sinirlenmene gerek yok. bunun için sakinleştirici ilaçlar var kullanabilirsin.

ben herkesden iyi bilirim herşeyi demedim. kendi fikrimi söylüyorum benım fikirlerimi herkes seviyeli bir şekilde benim eleştirdiğim gibi eleştirebilir.

sakin ol kardeş sinirlenmene gerek yok. bunun için sakinleştirici ilaçlar var kullanabilirsin.

ben herkesden iyi bilirim herşeyi demedim. kendi fikrimi söylüyorum benım fikirlerimi herkes seviyeli bir şekilde benim eleştirdiğim gibi eleştirebilir.

ben mi sinirlencem

beni tanımamışsın.

seviyemi korudum zaten kendi şahsi fikrimi,görüşümü belirttim sadece

sikeciler veyseli de almıslar

es es trabzona çelme takıp bunları şampiyon yaptı tıpkı emenike olayı gibi şimdi fazladan paralar veriyorlar yani o paralar şike parası ama transfer üzerinden gerçekleşiyor alper veysel yada başkası farketmez ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt