Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------Burak---Drogba---------

--------------Sneıjder-------------

-------Selçuk---Melo--Nuri---------

-Kolarov-------------------Eboue--

---------Chedjou--Semih----------

--------------Muslera------------- nasıl olur ki melonun yerine gökhan olabilir mi ayrıca blmiyorum. yabancı sayısına takılmayın. ligde illaki idare edilir zaten

biz ne zaman istikrarlı kadrosu oturmuş bir takım olacağız merak ediyorum her sene 3-4 direk ilk 11 topçusu alıyoruz

Ulan demir Ören çıkıyor Bizim ve febenin avrupa başarısı sayemizde diyor birde yabancı sayısını düşürüyor febenin avrupa da neredeyse tüm gollerini sow vebo kuyt attı ne armut kafalı adammış bu, bu nasıl bi çelişkidir türk futbolu bi yerlere geldiyse yada daha ileriye gidecekse bu sayı düşürülemez arkadaş yoksa tv de roportaj bile vermekden aciz yerli oyunculara 10m fiyat çekiyorlar bu ne rezillikdir !!!

biz ne zaman istikrarlı kadrosu oturmuş bir takım olacağız merak ediyorum her sene 3-4 direk ilk 11 topçusu alıyoruz

kadro istikrarı önemli tabi ama bazı bölgelerde önemli eksiklerimiz var. bu sene 2-3 oyuncu almalıyız sol bek , stoper ve kanat oyuncusu şart.

Bu yönetim niye böyle bölündü anlamiyorum. Hersey bir anda karisti.

Adnan öztürk yada baskasi secilmez.aysal fark yapar.ayrica yönetim degisikligi iyi olacak.hersey cok güzel falan degildi.herkes yönetimde uyumsuzluk oldugunu zaten tvlerde söylüyordu.aysal isini bilir

tek anlamadığım olay biz şampiyonluk'u bu kadar kutlamadık olan olaylardan sonra , millet teneke parçası aldı havai fişekler , zurnalar , oyun havaları

kadro istikrarı önemli tabi ama bazı bölgelerde önemli eksiklerimiz var. bu sene 2-3 oyuncu almalıyız sol bek , stoper ve kanat oyuncusu şart.

alalım alalımda diğer senede diğer mevkilere şart olan transferler olacak avrupadaki dev takımlarda bu iş böle olmuyor sistemleri var tıkır tıkır işliyor

sol bekimizde devşirme adam olmadığında, stoper eksiğimiz kapandığında, kanatlarda oynayacak düzgün oyuncularımız olduğunda, bi ön liberomuz olduğunda.

3-4 tane alınabilir sorun yok, sıfırdan takım oluşturuyoruz sonuçta

Ünal aysal geldiginde yönetim sayisi cok fazla demisti.en iyisi dedigi gibi sayiyi azaltmak

tek anlamadığım olay biz şampiyonluk'u bu kadar kutlamadık olan olaylardan sonra , millet teneke parçası aldı havai fişekler , zurnalar , oyun havaları

Öldürülen kisi icin adini unuttum.seni unutmadik dediler sonra dedigin gibi vur patlasin cal oynasin.medyada sus pus.biz sampiyonluk kutlamadik

başarı birlikten gelır 2 yıl çok ıyı dayandı bu yönetim

herkse hiç olmazsa safını belırler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt