Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

noluyor millet

eve yeni geldim, telefon alip geldim de:cool:

şeref de elini ayağını çekmiş bu işlerden iyice kurudu ortalık:)

Aday olmasa keske iste. Baskan Aysal kalmali, ama Öztürk'te yer alsaydi bu listede.

Helvaci olayi dogru degildir ins.

Adamin vizyonu yok bir kere. Adayligini acikladiginda hangi oyunculari getirmek istiyordu hatirlayin.

biraz uzun olursa şimdiden kusuruma bakmayın, zahmet edip okuyanlara teşekkür ederim :)

milli takımı başarılı yapmak için yabancı sayısını düşürme gibi bi politika izleniyor malesef, bunun sonucunda kulüp takımlarının avrupa başarısı olmaz. avrupa başarısı olmayan kulüp takımları varken milli takımın nasıl başarılı olacağını bi zahmet açıklasınlar öğrenelim.

türk futbolunun geleceği bu sınırlamalardan değil a2 ligi yerine rezerve ligin kurulmasından geçer, ilk 11inde 25 yaşını doldurmuş maksimum 4 oyuncu oynatabilir şeklinde kural koyup bi rezerve lig kurarsan bak bakalım o genç oyuncular nasıl gelişiyo. 18e kadar yıldız adayı diye gelip 18inden sonra kaybolan binlerce oyuncu gibi harcanmamış olurlar.

sezon arası gelen sneijder a takımla 3-5 maç tam oynayamadı ama rezerve lig olsa orda kondisyon yükseltme fırsatı bulurdu. sezon başı 12 maç ceza alan engin baytar böylece oynama fırsatı bulur ve türk futbolu böyle bi futbolcuyu kaybetmezdi. genç oyuncularda böyle oyuncularla oynama fırsatını bulur kendilerini daha çok geliştirme şansı bulurdu.

bu olmadan 6 yabancı sınırı değil 10 yabancı sınırı olsun avrupada başarı beklemeyin.

Beyler benim fikrime ne dersiniz?

Kaleciyi saymıyorum, 10 kişiyi şu şekilde bölüştürmemiz gerekir bence.

1. İhtimal: 4 sağlam defans ve 1 tane Melo gibi sert defansif orta saha (DOS) oyuncusu olursa, 5 tane sağlam hücum oyuncusu olmasında bir sakınca yok. Ama burada dört dörtlük bir defans dörtlüsü gerekiyor. Yani bekler sağlam olacak, stoperler hava toplarında iyi olacaklar ve 1 tane stoperimiz oyuna iyi top sokan birisi olacak. Sonuç: 4-1-3-2 sistemi.

2. İhtimal: Melo gibi yırtıcı bir DOS olmayacaksa 4 defans önünde 2 tane DOS olmalı ve 4 tane hücumcu olmalı. Neden? Yumuşak kalsa da kalabalık olursa daha sağlam olur düşüncesindeyim. Zaten 2 tane DOS'tan biri Selçuk olacağı için bunu da hücumcu sayabiliriz. Sonuç: 4-2-3-1 sistemi.

1. ihtimalde Selçuk'a defansif anlamda çok yük düşmez. Ama Melo tam performansla oynaması gerekir. Ve defansa iyi transferler gerekir. Böylece çift forvet de oynayabiliriz.

2. ihtimalde ise Selçuk'a defansif yük daha fazla düşer. Tek forvete dönmek zorunda kalırız. Ayrıca Melo olmayacaksa Selçuk'un yanındaki adamın da kim olacağı çok önemli.

Siz ne dersiniz, sizce hangi ihtimali öne çıkarmalıyız?

o değil de webaslan ne içmiş ? hulklar mulklar havada uçuşuyo :D

Aday olmasa keske iste. Baskan Aysal kalmali, ama Öztürk'te yer alsaydi bu listede.

Helvaci olayi dogru degildir ins.

Adamin vizyonu yok bir kere. Adayligini acikladiginda hangi oyunculari getirmek istiyordu hatirlayin.

helvacı iyi hukukçudur ama mümkünse kulübün kapısının önünden bile geçmesin.

Adnan Öztürk aday olacak diyorlar..

zaten Adnan öztürk bu yönetimde olmasi basdan hataydi. en muhalefeti yönetim icinde ve camia icinde kendisidir. baskanlik sevdasi sarmis gidiyor senelerce. kiracin oglu gibi sayilir zaten. Baskanliga yakisirmi ?! bence yakisir ama herseyin bir zamani var. zamani ve yeri degil öztürk dönemi icin.

finanzal ve kurumsalasma konusunda uzman olan aysal her seyi rayina soksun otomatige baglasin sonra zaten yolu acar kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt