Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

evet bnde duydum onu. hadi inşllah

Leon Osman ve Malik Fathi niye hiç gündeme gelmedi ilginç adamlar 30 yaşlarına merdiven dayadı. Leon Osman ingiliz milli takımına seçildi hatta geçen sene sağ kanatta ve orta sahada oynuyor.

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

Bu arkadaşın sıkıntısı ne acaba

162576_10150345446582137_10150345436392137_21058_1606_n.jpg

yabancı kontejanı belli. herkesin elini belini bağlıyor. bir çok arkadaş kadro kuruyor dikkatimi çeken bazı şeyler var.

defansa ve kaleye ( muslera, chedju. eboue. yabancı sol bek) 4 yabancı oyuncu harcanıyor. ligde önümüzdeki yıl özellikle iç saha maçlarında bu kadar yabancıyı defansa harcamak hiç mantıklı değil. kesinlikle sağ bek ya da sol bek yerli kullanabiliriz. eboue kesilir mi ya da su ooyuncu olmaz demeyelim. buralara yerli alternatif bakalım.

öyle düsünyüorum, daha önemlisi ligte hamit diyelim sag bek oynayabilir, hele ki evde. Yerli defans da olur ligin gereksiz maclarinda.

3 sene önceki olay... avrupada yabancilarin arasinda böyle bir ton olaylar oluyor. :D

etik degil tabiki ama bizim ülkede medjada maf ederler adami arka kulislerde ise helal olsun herife denilir :asd:

ya o olay nasıldı? bridge ile kız ayrıldıktan sonra mı ilişkileri olmuş yoksa onlar sevgili iken mi?

takimda tek bir tane World Class Futbolcu var, adamlar yedek yapiyor... ha dünyada belki ancak 15-20 tane world class topcu vardir. Bunlar üst düzeyin üst düzeyi...

bu taraftara hersey fazla cidden

sneijder şampiyonlar ligini intere nerdeyse tek başına kazandırdı, sanırım izlemedi bu arkadaşlar o maçları. arkasından sakatlık dönemi geçirdi evet ama halen 28 yaşında 32 değil. ordaki oyunun yarısını oynasa ortasahada emre çolak olsa melo yerinde yine şampiyon oluruz.

3-4 kahve arka arkaya ic bence kardesim :) Buna inanman korkunc birsey acikcasi :)

sneijder bu yarı sezonda pek etkisi olmadı ama siz onu gelecek sezon görün. bu yazın en büyük transferi o olacak. drogba yüzünden çok gölgede kaldı aslında iyi de oldu basın yiyip bitirebilirdi sneijderi. şu yaz kampına bi girsin görün siz sneijderı.

AW: Transfer Nöbeti

G. Bale bitmis beyler.

Bu ara ... Nerdeyse hic nevizadeliler görmedim bugün ..ne Is :D ;)

takimda tek bir tane World Class Futbolcu var, adamlar yedek yapiyor... ha dünyada belki ancak 15-20 tane world class topcu vardir. Bunlar üst düzeyin üst düzeyi...

bu taraftara hersey fazla cidden

Kusura bakma, drogba universe class o zaman. Sneijder inanilmaz iyi bir topçu ama 4-4-2 ye uygun değil, 4-3-1-2 dede nani oynayamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt