Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: AW: Transfer Nöbeti
Hadi ya, ne zaman olmus bu olay?
yönetim kurulu kararı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim kurulu kararı
Fazla maceraya gerek yok, şampiyon ve cl de çeyrek final oynamış takımda fazla fantezi gereksiz, güçlendirelim ama ana iskeleti bozmayalım
----------------------Onur Kıvrak---------------------
Eboue-------------Dany-----------Chedjou---------Arthur Boka
Hamit-----------Melo---------------Selçuk------------------Nani
-----------------Drogba-------------Burak-------------------------
ya o olay nasıldı? bridge ile kız ayrıldıktan sonra mı ilişkileri olmuş yoksa onlar sevgili iken mi?
abi neden WESLEY yazılmıyor kadrolara????
sneijder şampiyonlar ligini intere nerdeyse tek başına kazandırdı, sanırım izlemedi bu arkadaşlar o maçları. arkasından sakatlık dönemi geçirdi evet ama halen 28 yaşında 32 değil. ordaki oyunun yarısını oynasa ortasahada emre çolak olsa melo yerinde yine şampiyon oluruz.
geç hele bi soluklan.
modlar soğuk bir ayran ikram edelim arkadaşa.
dün gece konuşuluordu 23.45 civ
arları
cevap iyi olmusta ondan yazdim. Yazmiyorum ozm bundan sonra.. Arayip sorma ama sonra
Duyum yok mu ya? :sad007:
Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....
boşa çiktim diye hemen firsati degerlendir tabi
abi neden WESLEY yazılmıyor kadrolara????
Hakan delikanli bana mi yaziyorsun kardeş her mesajimi begenmeler felans
Cevap iyi olmusta ondan yazdim. Yazmiyorum ozm bundan sonra.. Arayip sorma ama sonra
Sen git cöp kadronla cöp cöp takil FIFA da..
dua et aynı pltfrmda dilz
Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....