Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaşım 26 kardeşim her zaman tartışırız problem yokta senin bir anda konuya atlaman enteresan, benim hangi kişilere laf attığım açık bunu belirttim zaten sen belli ki kavga arıyosun git biraz kafanı toparla kendine gelirsin.

birader az önce uyardım seni atlama falan gibi kelimeler kullanıp da adamın sinirlerini tavan yaptırma.......dikkatli konuş ve kapat konuyu.

fenerbahçe Chedjou'yu almaya çok yakın bitmek üzere 8 milyon euro

tumblr_mi6g9566kb1rm3j2yo3_250.gif

BAN :asd:

Biraz nostalji: 3 sene once burda yaptigim ve paylastigim resim :asd:

box to box sarp

5dl5ol.jpg

Son dakika!! PFDK, Galatasaray'a Trabzonspor maçındaki kötü tezahürat ve pankart nedeniyle 150 bin lira para cezası verdi..

birader az önce uyardım seni atlama falan gibi kelimeler kullanıp da adamın sinirlerini tavan yaptırma.......dikkatli konuş ve kapat konuyu.

Ahaha adam kendini polat yaptı uyardım filan hayırdır dostum ? Buranın kuralları var tartışmayı başlatan bana alıntı yapıp artislenen sensin şimdi kapat konuyu diyosun, hadi bak işine güzel kardeşim canını sıkma adamın.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 4 sn

Son dakika!! PFDK, Galatasaray'a Trabzonspor maçındaki kötü tezahürat ve pankart nedeniyle 150 bin lira para cezası verdi..

Lan derbide bize 95 dk küfrettiler , rezil herifler . Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Fernando Amorebieta bonservissiz olarak Fulham'a transfer oldu.

[video=youtube;pNYM6UhGkpU]https://www.youtube.com/watch?v=pNYM6UhGkpU[/video]

Ünal Başkan parçalıyı giydirr Nani'ye!

Senin için zor değil!

muslera

hamit-----semih------chedjou------carlinhos

kazim-----selçuk----melo-----------nani

sneijder

bura
k

ya da

muslera

hamit--------semih-------chedjou--------carlinhos

kazim-----selçuk------------jem karacan--------nani

sneijder

drogba

ligde böyle
kadrolarla çikilbilir. tabi başka alternatiflerde olabilir.

Insanlarin düsüncesine saygi duymayi ögrenmelisin. Fikrimi söylüyorum. Bana sert ayaklari yapmana gerek yok.

Herkes fikrimi begenecek diye bir iddiam da yok. Farkli düsünebilirsin. Saygi duyarim. Ama bana sert ayaklari yapma.
sert ayaklarimi:)kimse kimseninbutun dusuncelerine saygi duymak zorunda degil,oyle sacma bir kural yok bu dunyada

O değil nani- terry filan gelirse harbiden yıldızlar topluluğu gibi birşey oluyoruz. :)

Ahaha adam kendini polat yaptı uyardım filan hayırdır dostum ? Buranın kuralları var tartışmayı başlatan bana alıntı yapıp artislenen sensin şimdi kapat konuyu diyosun, hadi bak işine güzel kardeşim canını sıkma adamın.

doğru söylüyosun ben bakayım işime.çünkü sen fazla kurtlar vadisi izlemişsin.....senin seviyene inmiyim ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt