Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çöplih çok güzel duran top atıyor diyorlar gelsin mi doğru mudur?

Salih için önümüzdeki en iyi örnek Taylan, Burada Taylan gelirken çok olumlu yorum bulmak zordu sonuçta Erzurum'da ortalama üstü bir oyun oynuyordu ama geldi şuan tek başına orta sahada bizi taşıdı bir sezon boyunca, Salih'in altyapısı Buca aynı Taylan gibi ve oyun mentalitesi ciddi şekilde benziyor. Salih'in çıktığı seviyelere Roma vs Taylan hiç çıkmadı buna rağmen müthiş işler yaptı Salih için neden olumsuz yorumlar olduğunu anlamıyorum. Eğer 1 M € vermediğimiz için bu adamı almazsak çok yazık olacak. Aytaç ve Salih bence gözü kapalı almamız gereken isimler. Bakın pozisyonu orta saha olan tek oyuncumuz var o da Taylan, Eğer orta sahaya 4-5 tane çok üst düzey yabancı oyuncu alacağımızı düşünüyorsanız ciddi yanılıyorsunuz. Salih bizde banko 11 oynar şuan rotasyonu falan geçtim. Bana kalırsa Emre Akbaba ve Arda ile sözleşme uzatmak için harcadığımız enerjiyi Salih ve Kenan Karaman transferlerine harcamamız gerekir.

Son düzenleme:
Salih için önümüzdeki en iyi örnek Taylan, Burada Taylan gelirken çok olumlu yorum bulmak zordu sonuçta Erzurum'da ortalama üstü bir oyun oynuyordu ama geldi şuan tek başına orta sahada bizi taşıdı bir sezon boyunca, Salih'in altyapısı Buca aynı Taylan gibi ve oyun mentalitesi ciddi şekilde benziyor. Salih'in çıktığı seviyelere Roma vs Taylan hiç çıkmadı buna rağmen müthiş işler yaptı Salih için neden olumsuz yorumlar olduğunu anlamıyorum. Eğer 1 M € vermediğimiz için bu adamı almazsak çok yazık olacak. Aytaç ve Salih bence gözü kapalı almamız gereken isimler. Bakın pozisyonu orta saha olan tek oyuncumuz var o da Taylan, Eğer orta sahaya 4-5 tane çok üst düzey yabancı oyuncu alacağımızı düşünüyorsanız ciddi yanılıyorsunuz. Salih bizde banko 11 oynar şuan rotasyonu falan geçtim.
Salih bizde banko 11 oynayacaksa kapatalım dükkanı daha iyi.

Kuşların, Alanya ile paşa'nin artıklarını yedek yapacağız diye managerleri zengin etmeye gerek yok

Salih bizde banko 11 oynayacaksa kapatalım dükkanı daha iyi.

Kuşların, Alanya ile paşa'nin artıklarını yedek yapacağız diye managerleri zengin etmeye gerek yok
Salih şuan bizde banko 11 oynar burası doğru sonuçta kadromuzun orta saha yoksunluğu ortada. Bende isterim Gedson veya Josef tipinde 3-4 orta saha alalım oynatalım ama şartlar belli. Salih'in kadroda olması bize hiçbir zarar vermez eğer istediğin düzeyde adamları alamazsan Salih'i gözün kapalı kadroya yazabilirsin eğer daha iyi oyuncuları alma şansın olursa rotasyonda kullanırsın her türlü win win.

Lütfen biz seçenek olamayız edebiyatına girmeden 3 senelik 30m verelim gitsin ya. sana güveniyorum abdurrahim, seçime elin güçlü girmek istiyorsan bağla şu transferi :(
Ya basrol olmayacak bir oyuncuya ipleri bukadar vermeyeceksin. Gelmezse gelmesin

TL ile yapılan sozlesmelerde normal gibi yillik maas artisi. Ama verilen para genel olarak fazla. 3 yil, 4-5 ve 6 milyon TL gibi bir rakama anlasmaliydik.

eqwewqerwrwe.webp

Alparslan, Aytaç, Salih gibi yerli isimler zaten lazım bize de, asıl 11 oynayacak kalibrede adamlar lazım.
Şaka gibi ama şu anda elimizdeki tek orta saha Taylan, o da yetersiz.
En az 3 tane 11 oynayacak orta saha lazım. Öyle lafın gelişi filan da değil, kelimenin gerçek manasıyla...
Sol bek, sağ bek, stoper, sağ kanat, 2. forvet (Halil olursa çok iyi olur)...
Her sezon FM oynar gibi sil baştan kadro yapmaktan bıktık anasını satayım.

Anladık hocadan kurtulmamıza daha epey var. Bari kendine gelse de Joseph dururken Etebo gibi tercihlerle bizi yine mahvetmese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt