Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklı çalışan bir adam olsa da gitse şu Hector Herrera’yı bağlasa. Adam takımdan ayrılıyor ve hiç basına yansımadı daha. Tabi adamı almak için akıllı ve basiretli yönetici gerekiyor.

Bunlar transfer yapamaz. Olursa da hatır vardır.

Günaydin panpalar

iyi nöbetler :-)

Felipe A. Geldi Mi ?

Doğru söylüyorsun tabi dususte ama kalitesi belli diye düşünüyorum
İlk okudum da kafam buna gitti :D

anderson_20111001.webp

Anderson degıl mı bu bı ara Adanaya felan geldı.Nanıyle beraber transfer olmustu ama yukselıse gecemedı hıc Brezılyalı oyuncu kumar olabılıyor bazen tutarsa Melo gıbı de olabılıyor tutmazsa Lıncoln gıbı dısınlınsızlıgı de olabılır Lıncolnu cok severdım ama bır turlu dısıplınlı olamadı.

Ömer Bayramla sözleşme mi uzatılacak? Zam da yapın nalet olsun Babelle de uzatın hatta ikinci baharını yaşıyor adam. Falcao da kalsın bu saatten sonra nereye gidecek. Linnes kuzey avrupalı adam gibi adamdır 1.5 milyondan 2 yıllık sözleşme gelmeli. Akbaba ve Arda bu camianın evladı tabi ki yenilenmeli sözleşmeler

Fener ve Bjk Halil’in peşine düşmüş. Nefret ediyorum opsiyonsuz kiralamalardan,başka takımlara oyuncu yetiştirmekten başka bir işe yaramıyor. Opsiyon koyamadığın adamı kiralamicaksın bu kadar basit.

Brentford'da Twente'de şans bulamayan GS'ye gelince Falcao, Mohamed ve Babel'in önünde ilk 11 oynama fırsatı sunulan ve sonucunda milli takımın avrupa şampiyonası kadrosuna seçilen adamın kafası çalışıyorsa vermesi gereken karar ortada. Galatasaray olmasa Twente'de 2-3 maç daha oynar sessiz sedasız Brentford'un yolunu tutardı.

FB'de Ferdi var Hollanda milli takımı için geleceğin Sneijder'i deniliyordu piyasada yok, Beşiktaş Hasic'ler Güven Yalçın'lar Atakan Üner'ler bir sürü yüksek potansiyelli adam aldı 1 tanesini parlatamadı.

Tüm bu şartlar bizi tercih etmeyecek adam zaten mental olarak geridir, kafası çalışmıyordur. Teklifini yaparsın beklersin olmuyorsa bu GS'nin değil oyuncunun kafasızlığıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt