Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Aklı çalışan bir adam olsa da gitse şu Hector Herrera’yı bağlasa. Adam takımdan ayrılıyor ve hiç basına yansımadı daha. Tabi adamı almak için akıllı ve basiretli yönetici gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
,,Kariyerindeki düşüş" VE ,,Türkiye"Felipe Anderson iyi adam brezilyalilar iyidir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru söylüyorsun tabi dususte ama kalitesi belli diye düşünüyorum,,Kariyerindeki düşüş" VE ,,Türkiye"
Iki olmazsa olmaz Ikili
Doğrudur.Doğru söylüyorsun tabi dususte ama kalitesi belli diye düşünüyorum
İlk okudum da kafam buna gittiDoğru söylüyorsun tabi dususte ama kalitesi belli diye düşünüyorum
Anderson degıl mı bu bı ara Adanaya felan geldı.Nanıyle beraber transfer olmustu ama yukselıse gecemedı hıc Brezılyalı oyuncu kumar olabılıyor bazen tutarsa Melo gıbı de olabılıyor tutmazsa Lıncoln gıbı dısınlınsızlıgı de olabılır Lıncolnu cok severdım ama bır turlu dısıplınlı olamadı.
Fener ve Bjk Halil’in peşine düşmüş. Nefret ediyorum opsiyonsuz kiralamalardan,başka takımlara oyuncu yetiştirmekten başka bir işe yaramıyor. Opsiyon koyamadığın adamı kiralamicaksın bu kadar basit.