Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan Recep Aytac

vizyonumuz bile fakir
Hocam şuan kimse Recep Niyaz alınsın diye can atmaz ama Teknik kapasitesi olan bir futbolcu orta saha ya bizim hem yabancı hem de yerli oyuncu almamız lazım Salih i tabi ki isteriz ancak bu oyuncuları yedekleyecek gerçek anlamda oyuncular da olması Emre Akbaba ve Ömer Bayram dan daha çok beğeniyorum ben

Seçim ıbık zıbık derken diyelimki hiç transfer yapılmadı ve ön eleme oynayacağımız mevcut kadromuz

..........................Muslera.......................

Yedlin.......Lyundama....Marcao.....Ömer

............................Taylan........................
Kerem........Emre.A..........Emre.K...Babel

..........................M.Muammed.................

Bize bir düzine 11 oyuncusu lazım ama biz yedek oyuncu alma peşindeyiz. Ulen 2000’ler de bile bu kadar saçma şeyler yoktu. Gördüğüm en saçma sezon rahmetli Canaydın zamanıydı ama o bile Lincoln’u getirmişti. Şimdi biz Aytaç filan uğraşıyoruz. Adamı da kötülemeyeyim yarın birgün iyi çıkar Taylan gibi.:)

Seçim ıbık zıbık derken diyelimki hiç transfer yapılmadı ve ön eleme oynayacağımız mevcut kadromuz

Çıkmayalım en azından 3-0 biter. Çıkarsak rezillik

Ömer Bayram ile aynı ücretle sözleşme uzatılması gerek sol bek için yerli alternatif bulmak zor, Emre Akbaba ve Arda çok çok düşük yıllık ücretler olursa kadroda kalmalı öbür türlü yollar ayrılmalı bana göre.

Hocam şuan kimse Recep Niyaz alınsın diye can atmaz ama Teknik kapasitesi olan bir futbolcu orta saha ya bizim hem yabancı hem de yerli oyuncu almamız lazım Salih i tabi ki isteriz ancak bu oyuncuları yedekleyecek gerçek anlamda oyuncular da olması Emre Akbaba ve Ömer Bayram dan daha çok beğeniyorum ben

Biliyorum rdas yine Haklisin lafim yok ama Bu filmin sonunu biliyorum. Yerli rotasyonu diye diye takimi yine gavurdagi salatasina çevirecegimizi adim gibi biliyorum. Yerli piyasasi çok kötü yerlere ilerliyor yine

mohammet yok

tövbe estağfurullah

1621592438558.webp

UEFA’nın sattığın kadar harcayabilirsin kısıtlaması bu transfer döneminde de devam ediyor muydu?

Halili kim alicak ne olcak bilmiyorum ama alan nerde oynayacak asıl onu merak ediyorum. Günümüz futbolunda bu tür oyuncular biraz dez avantaj yaratıyor. Ne orta sahaya ne en uca nede kanada koyabiliyosun. Yaşı 18 guclenir fena birşeye dönüşürse evet ve yerli. Ama suanki hali ile bilmiyorum. Ama yinede bizden başkasını seçerse midesiz derim. Okadar hoca ilgilendi onla. Karşılığı olmalı.
Halil hakkında en doğru yorum.Her şeyden biraz var ama hiçbir şeyi tam değil.Semih Şentürk gibi güvenip ilk 11'e koyarsın iş yapmaz ama yedekten girip katkı verir vee sürekli teknik adamın aklını karıştırır, sonra en kritik maçta yine 11 başlar ve şampiyonluktan eder.Arifeyi gösterir bayramı göstermez, bir maç şekeri verir diğer maç aç bırakır.Bu tarz profilden uzak durmak lazım, hele ki forvet bölgesi soru işareti(?) olmaz,"zar"gibi böyle oyuncular sürekli tutmaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt