Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 maç oynamış bu sene. Ne fark eder orda oynamış veya burda oynamış. Yedlin’den 10 kat daha iyi futbolcu.
Neyi ne fark eder ya, adamı transfer edip doğru düzgün oynatmamışlarsa çok şey fark eder.

Adam transfer olmuş gittiği takımda doğru düzgün oynamamış, en son ne zaman izledin Lala'yı?

İşiniz gücünüz ezbere yorum yapmak.

Benim yorumumda da Yedlinle ilgili bir ifade yok.

Diyelim ki Onyekuru'nun bonservisi alındı sol kanat Kerem ve Onyekuru ikilisinden oluşuyor. Eğer Onyekuru bu kafayla devam ederse Kerem'in formayı söküp alacağına eminim

Hatta bonservisi alınırsa Halil de ciddi bir aday forvet için, bilmiyorum belki ilk 11 için Fatih Terim'in forma adaletine takılabilirler ama bu çocuklar gelecek yıllarda çok işimize yarayacak

Bu çoçuğu bize yazmışlardı bir ara onyekuru olmazsa denenebilir.
Valla reis bizimle adı anılırken Ajax 'ın da adı geçiyordu tıpkı Mohammed Kudus'de olduğu gibi Kemaldeen'i de elimizden kaparlar diyordum, şimdi Man U haberlerini okuyorum Kamaldeen hakkında

güzel 5-6 senelik yapıp topçunun yatışa geçmesine izin vermemişler en azından bu senede 10 üstü veren varsa göndersinler zaten.

Bu da ezbere

Çapraz bağ koparmış adamı muhtemelen hiç izlemeden öneriyorsunuz.
Çapraz bağ kopardığıni biliyorum ama daha yaşı genc her çapraz bağ koparan oyuncuyu atlari vurdukları gibi vursunlar o zaman.
Bu arada sizin beğendiğiniz luyindama da çapraz bağ koparmisti ama dönüş yaptı.

Neyi ne fark eder ya, adamı transfer edip doğru düzgün oynatmamışlarsa çok şey fark eder.

Adam transfer olmuş gittiği takımda doğru düzgün oynamamış, en son ne zaman izledin Lala'yı?

İşiniz gücünüz ezbere yorum yapmak.

Benim yorumumda da Yedlinle ilgili bir ifade yok.
İşiniz gücünüz ezbere yorum derken.? Ben kıyaslama yaptım. Bana göre Lala,Yedlin’den daha iyi dedim. Neresi ezbere bunun.? Sezon için de 32 maç oynamış adam. Gerisi önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt