- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Hain Ali Kemal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hain Ali Kemal
Genç olsun ne olursa olsun birader yaşını başını almış emekleyerek oynayan topçuyu mu isteyeyim takıma?Martinez’i bende beğenmem ayrı konuda birader sen takıma kimi istiyorsun.?
Neyi ne fark eder ya, adamı transfer edip doğru düzgün oynatmamışlarsa çok şey fark eder.32 maç oynamış bu sene. Ne fark eder orda oynamış veya burda oynamış. Yedlin’den 10 kat daha iyi futbolcu.
Valla reis bizimle adı anılırken Ajax 'ın da adı geçiyordu tıpkı Mohammed Kudus'de olduğu gibi Kemaldeen'i de elimizden kaparlar diyordum, şimdi Man U haberlerini okuyorum Kamaldeen hakkındaBu çoçuğu bize yazmışlardı bir ara onyekuru olmazsa denenebilir.![]()
Kamaldeen Sulemana - Oyuncu profili 26/27
Kamaldeen Sulemana, 24, Gana ➤ Atalanta Bergamo, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 17.00 mil. € ➤ * 15 Şub 2002, Techiman, Ganawww.transfermarkt.com.tr
Kaç kat daha iyi bilmem ama iyi oyuncu. Yedlinde bize gelmeden önce 6 maça cikmisti32 maç oynamış bu sene. Ne fark eder orda oynamış veya burda oynamış. Yedlin’den 10 kat daha iyi futbolcu.
ben ulanJavi Martinez'i isteyen kim varsa bu takıma ihanet ediyordur ulan yaşlı adamları ne diye istersiniz anlamıyorum
Bunları yine göreceğiz anlaşılan. İsa heykeli ile ilgili anısını anlatıp, tatsızlığa yol açmaz umarım.
Kuş uçtu gibi o zaman bize yedirmezler.Valla reis bizimle adı anılırken Ajax 'ın da adı geçiyordu tıpkı Mohammed Kudus'de olduğu gibi Kemaldeen'i de elimizden kaparlar diyordum, şimdi Man U haberlerini okuyorum Kamaldeen hakkında
yakışmadıben ulan
Çapraz bağ kopardığıni biliyorum ama daha yaşı genc her çapraz bağ koparan oyuncuyu atlari vurdukları gibi vursunlar o zaman.Bu da ezbere
Çapraz bağ koparmış adamı muhtemelen hiç izlemeden öneriyorsunuz.
İşiniz gücünüz ezbere yorum derken.? Ben kıyaslama yaptım. Bana göre Lala,Yedlin’den daha iyi dedim. Neresi ezbere bunun.? Sezon için de 32 maç oynamış adam. Gerisi önemli değil.Neyi ne fark eder ya, adamı transfer edip doğru düzgün oynatmamışlarsa çok şey fark eder.
Adam transfer olmuş gittiği takımda doğru düzgün oynamamış, en son ne zaman izledin Lala'yı?
İşiniz gücünüz ezbere yorum yapmak.
Benim yorumumda da Yedlinle ilgili bir ifade yok.
Yahu adam Sabri’nin ayarında. Klasik örnek olacak ama Melo gelmeden önce bidon olarak kabul edilmişti. Türkiye ligi için yeterli diyelim en azından.Kaç kat daha iyi bilmem ama iyi oyuncu. Yedlinde bize gelmeden önce 6 maça cikmisti
Burak İnce diyolar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi