Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.679
- 4.878
ismail boş topçu sakatlanmadan önce de yazdık. Tr de şuan ilk 11 için alabileceğimiz yerli sağ bek yok. bünyamin tayfur rotasyon olabilir belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk hatasında millet topa tutar bu adamları. Telles‘e bile sabredemedik.Bu da ezbere
Çapraz bağ koparmış adamı muhtemelen hiç izlemeden öneriyorsunuz.
Bünyamin bizim Antalya maçında oynayan çocuksa yedek için olur en azından defansif yönü sağlamismail boş topçu sakatlanmadan önce de yazdık. Tr de şuan ilk 11 için alabileceğimiz yerli sağ bek yok. bünyamin tayfur rotasyon olabilir belki
Cok penalti aldirir . Bence de denenmeliSanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektiçünkü Bursada da aeçim problemi var yönetim yok.
Cok alici gozle izlemedim ama bal yapmayan ariya benziyor ilk bakista. Belkide yaniliyorumdur.Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektir çünkü Bursada da aeçim problemi var yönetim yok.
Kerem var o bölgede, feg giderse kaliteli vereceği net belli olan adam gelmedi bence.Sol kanat sanırım ben sağ sanıyordum,sol kanatsa gelsin.Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektir çünkü Bursada da seçim problemi var yönetim yok.
İsmaildir Batuhandır Emirhandır geç abi geç
tayfur bek degil diye biliyorumismail boş topçu sakatlanmadan önce de yazdık. Tr de şuan ilk 11 için alabileceğimiz yerli sağ bek yok. bünyamin tayfur rotasyon olabilir belki
ligde 7 gol 7 asisti var. Bursa takımının durumunu düşünürsek bence fıstık gibi istatistikCok alici gozle izlemedim ama bal yapmayan ariya benziyor ilk bakista. Belkide yaniliyorumdur.
Transfermarkt piyasa değerine bakıp millet adam öneriyor.Lala Olympiakos'ta bile doğru düzgün oynamamış, yine ezbere yorumlar yapılıyor.
Öyle de şu anki durum malesef bizi ona itiyor.Bende Fernando gibi adam isterim ama şu an böyle birini bonservisiyle almak imkansız.Ve bence TR standartları için yeterli TaylanTaylan'ın ilk 11'e yazıldığı kadrolarda Ronaldo-Messi olsa dahi like'layasım gelmiyor.
Sağbek başladı Bursada. Sonra sağ açığa geçti. Bir ara geçen yıl orta saha oynadı. Bu sezon sola geçti. Yani pek çok mevkiyi yedekler. Kaldı ki en az Kerem kadar yetenekli benceKerem var o bölgede, feg giderse kaliteli vereceği net belli olan adam gelmedi bence.
Peki bonservis durumu nedir tam olarak?Sağbek başladı Bursada. Sonra sağ açığa geçti. Bir ara geçen yıl orta saha oynadı. Bu sezon sola geçti. Yani pek çok mevkiyi yedekler. Kaldı ki en az Kerem kadar yetenekli bence
32 maç oynamış bu sene. Ne fark eder orda oynamış veya burda oynamış. Yedlin’den 10 kat daha iyi futbolcu.Lala Olympiakos'ta bile doğru düzgün oynamamış, yine ezbere yorumlar yapılıyor.