Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail boş topçu sakatlanmadan önce de yazdık. Tr de şuan ilk 11 için alabileceğimiz yerli sağ bek yok. bünyamin tayfur rotasyon olabilir belki

tumblr_inline_mmxaifEsqv1qz4rgp.gif

Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektir çünkü Bursada da seçim problemi var yönetim yok.
İsmaildir Batuhandır Emirhandır geç abi geç

Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektiçünkü Bursada da aeçim problemi var yönetim yok.
Cok penalti aldirir . Bence de denenmeli

Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektir çünkü Bursada da aeçim problemi var yönetim yok.
Cok alici gozle izlemedim ama bal yapmayan ariya benziyor ilk bakista. Belkide yaniliyorumdur.

Sanırım 1000 kez yazdım tekrar yazayım. Her maçlarını izliyorum defalarca da stattan. Bursadan alınacak tek adam Burak Kapacaktır. Çocuk yerinde saymaya başladı takımındaki seviyesizlikten. Hırs tempo çalım şut hepsi var ve geliştirilmeyi bekliyor. Üstelik bedavadan biraz pahalıdır. Alacağına karşılık ihtar çekmiştir. Muhtemelen boşa düşecektir çünkü Bursada da seçim problemi var yönetim yok.
İsmaildir Batuhandır Emirhandır geç abi geç
Kerem var o bölgede, feg giderse kaliteli vereceği net belli olan adam gelmedi bence.Sol kanat sanırım ben sağ sanıyordum,sol kanatsa gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt