Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin 10 M ise Mohamed için 55 M istemeliyiz.
Rakiplerin bulduğu yerli kalecilere bak.. Biz senelerdir bırak ilk 11 i musleraya yedek kaleci bulamıyoruz..
transferler tam bir fiyasko.Sırf bedava ve az kazanır diye anadolu takımlarının çöplerini dolduruyoruz. Yahu genç bir kaleci alda bir umudumuz olsun.

Ama bakıyorum trabzonspor taraftarının kurdukları kadroya bizim taraftardan daha vizyonlu daha kaliteli kadrolar kuruyorlar.

Twitter sayfaları bozuk plağa bağladı yine
hayırlısı

Digeri bari milli oyuncu diye 5,5 6,5 ve 7,5 aliyordur diye düsünmüstüm. Bu ondan nasil fazla alacak? Kadro disi birakilmis adama yarisini anca vermeliler.

Aytaj haberi ciddimi yav
Kac yasinda bu herif

Galatasaray'ın kurtuluşu özellikle her hücum mevkilerinin alternatifleriyle gol veya asist sayılarında çift haneleri görebilmesiyle mümkün.. Koca sezon 40 maçta 3-4 gol atan 0 asist yapan Ardalarla veya yokları oynayan Emre Akbabalarla 4. veya 5. olursun anca..

Sol kanat Trezeguet tarzı asistçi + Onyekuru
Sağ kanat Cengiz eğer yapılabilirse..
10 Numara Draxler veya Alan Dzagoev tarzı ve ona alternatif bir ekstra yerli 10 numara
Orta saha Okay + sağlam bir ofansif 8 numara
Defans Moreno + Ömer Bayram rotasyonu
Luyindama'nın yanında Steven Caulker
+ Kaan Ayhan..

Kanatlarda asist özelliği olmayan adamlar kullandığımız sürece forvetleri suçlamayalım.. 2018 yılındaki Gomis'i getir koy bu kadroyla 15 golü geçemez... Yani Muhammed'e Garry Rodriguez veya Trezeguet tarzı biri veya birileri şart.. Bence toplamda bunun gibi 9 transfer yapılmalı + Muhammed tabiki.. Ama hocamızın kafasındaki ilk 11'de bol bol evlatlar olacağı için yazdığımız boşa..

yazıklar olsun şu boş beleş adamlara verilen paralara bak

Aytaç'a € üzerinden maaş verenin taaa .... ! Ulan gider ayak düdükletmeyin bizi, Aytaç kim lan, bu paralara ne oyuncular oynar, Salih'e verirsiniz eyvallahta bu çöpler gider mi ondan sonra, kime kakalayabileceksin, hak ettiği max 3.000.000 - TL

Bizim dışımızda kimse almazdı bunu , Trabzon da dahil.
Bu kadar avucumuzun içindeki topçuya bu paraları verdiysek yazık.
Ama kap açıklamasına kadar sakin kalmayı tercih ediyorum :D
aynen öyle
bu paraları edecek türk topçu yok ligde. maaşlar inmeli bir şekilde yoksa batacağız cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt