Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Uzaktan şutu var, pası idare eder, hava topu var, fiziği iyi ve sert bir oyuncu ama biraz yavaş bence iyi bir rotasyon oyuncusu Etebo'dan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum. Bu arada Werder Bremen küme düşmüş orada sol beke Ludwig'i alabilsek keşke ama sanırım PL yapar yada Bundesliga'da bir takım kapar herhalde.

Oy bıddıko bıddıko,bıdı bıdı bıdı bıdı bıddıko:dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans:

Cok berbat durumdayiz.

Sayin baskanin konusmalarini dinledim. Benim cok yakinimdaki biri beyin tümörü ameliyati olmustu. Son derece zeki bir insan olmasina ragmen o insani ne hale getirebildigini cok yakindan gordum o hastaligin.

Baskan konusmalari esnasinda kelimeleri unutmasi, soyleyememesi bundan. Muhtemelen tümör baskanin Temporal Lob'u uzerinde veya o alani etkilemis. Konusma esnasinda nesnelerin, kisilerin adlari aklina gelemiyor. Ne kulubu ne de sirketini yonetmemesi gerekir. Insanlarin zekasini alip goturen bir hastalik bu malesef. Artik sadece ailesi ile kaliteli zaman gecirmesi gerekir. Ben den nacizane tavsiye. Cok uzgunum, Allah sifa versin.

Diger taraftan baskan adaylarina bakiyorum, aciklamalari birbirinden facia. Nitekim unal aysal da belirtmis son derece yanlis diye. Cunku yonetim bilimi olarak tam bir faciaya imza attilar elbirligi ile ve tabiiki 80 yasinda da olsa Unal Aysal gibi bir kurt bu salakligin, amatorlugun farkinda.

GS bu capsizlarin eline birakilmamali asla.

Diger taraftan Terim icin de faydali ekonomik omrunu doldurdu dedi benim uzun suredir soyledigim gibi. Mesaisinin 3 te 1 ini sinirine hakim olamadigindan tribunde geciriyor artik dedi ve yabanci sohretli teknik adamla calismak lazim dedi, %90 katiliyorum, bence sohretli olmasa da olur ama o muhtemelen buradaki basin kolay yemesin diye demis olabilir.

Ama gorunen o ki Terim ve emir eri burak elmasla 2.Canaydin donemi faciasina dogru emin adimlarla ilerliyoruz malesef!! Cok uzgunum, cok!

Onyekuru'da ne var mesela 4,5 milyon edecek? Top sürme yok, bekini oyuna dahil etme oyuna sokabilme yok, verkaça girip pozisyona girme ya da forveti gol pozisyonuna sokma yok, defansa yardım etme de yok, pas oyununa katkısı yok. Ne var abi ne var bu adamda.

Yapabildiği tek şey kanat forvet olarak pozisyona girip gol atıyor ki çok iyi bir bitirici olduğunu söyleyen de kördür herhalde.

Bu Onyekuru benim için futboldan anlama turnusolu, Onyekuru'yu beğenen futboldan gram anlamıyor gram.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herif her an maçı çevirecek potansiyele sahip.. şu geçmiş 6 ayıyla değerlendirilmez çünkü sakatlık, formsuzluk, anne vefatı, bir ton olumsuzluk yaşadı çocuk. Ona rağmen sahada ölü hali penaltı, asist bıraktı..

Bonservis + iyi bir yaz kampıyla gelecek sezon yine bombalar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Herif her an maçı çevirecek potansiyele sahip.. şu geçmiş 6 ayıyla değerlendirilmez çünkü sakatlık, formsuzluk, anne vefatı, bir ton olumsuzluk yaşadı çocuk. Ona rağmen sahada ölü hali penaltı, asist bıraktı..

Bonservis + iyi bir yaz kampıyla gelecek sezon yine bombalar

O kampı bizde yapmasın, sezona böylece iyi başlar

Ulan 3 senedir sana katkı veren ligin en istikrarlı stoperine 1.3 milyonu 6 ay görüşme sonunda veren adamlar 28 ine gelmis Aytaça artan sozlesme yapıyor ..

IMG_1534.webp

Samsunspora 60 metreden yaslayan cocukta çok iyi kumaş var. Maça girdiginden beri onu izledim çok iyi top tutuyor ve saklıyor bu çocuk eğitilirse olur.

Icimde kalan biseye deginmek istiyorum.emre akbaba penalti kacirdi,sampiyonluk gitti mevzusuna.bu manyak herif trabzona ve konyaya o golleri atmasa şampiyonluk ihtimali 0'di.asla savunmuyorum emreyi,ama sadece denizli maci degil,bu adam ilkyaridaki kayseri macinda da tuhaf goller kacirdi.sivas macinda kacanlar,diagnenin sezon basi kacirdiklari vs.buralara girersek cikamayiz.biz cok gol kacirdik,şikeci bjk buldugunu atti.cok hata yaptik,az hata yapan ipi gogusledi.durum bu
Kisacasi Hatayi ve Alanyasi olan kazandi diyelim..

Enisi alıp gelişmesi için altinorduya bırakmak gerekir. İki oyuncusunu fenere peşkeş çeken başkan kapıyı 10dan açacaktır ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt