Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Evet destek veriniz.

Benim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.

👍
Başarılar, kolaylıklar dilerim rtaş

Cevapladım,başarılar dilerim.

Lionel Messi, Barcelona ile 2023'e kadar sözleşme imzalayacak! (Nicolò Schira)

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Aytaç Kara’ya birkaç gün içinde imza attıracak."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsveç liginin scout ekibi tarafından detaylı incelendiğini biliyoruz. orta saha için alternatifler arasında Gustav Beggren kesinlikle yer almıştır. Henüz 23 yaşında ve bu 2020 ylında milli takıma çağrılmış. güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla ön plana çıkan futbolcu, topla birlikte ileri çıkışlarıyla da rakiplerin savunma dengesini kolaylıkla bozabiliyor. hava topuna hakim olup duran toplarda gol şansı oldukça yüksek. En önemli özelliği kaptığı toplarla takımı hızla hücuma kaldırması. bizim ligimiz için biçilmiş kaftan olan ouncunun maliyetinin maksimum 2,5-3 milyon euro olabileceğini düşünüyorum.

Olacağı yok da işte Gedson'u takımda tutup Lemina'yı transfer edebilsek ne gibi bir orta saha olurdu...

Olacağı yok da işte Gedson'u takımda tutup Lemina'yı transfer edebilsek ne gibi bir orta saha olurdu...
Lemina defans önünde oynadığında benngayet beğeniyordum. Aslında olabilir. 30 maç cokarsa kafi arkasında Taylan olacak. Lemina ve gedson alınıp yanlarına maçın gidişatını değiştirecek yetenekde biri daha alınırsa harika olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt