Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Mario Balotelli ile ilgileniyoruz."

Herkes dün yaşayan felaketten sonra transfer işine biraz ara vermiş gibi. Galatasaray başkanı ve teknik direktörü böyle hallerde olmaması lazım ama seviyede şuanda böyleyse kim bilir yeni yönetimden sonra nasıl olacak.

Gelelim bir kaç oyuncuyu paylaşmaya:

Omar Marmoush - lw/fw/rw
Rodrigo Salazar - cm
Ludovit Reis - dcm
Ronald Araujo - cb

Ilk üç oyuncu Bundesliga 1 takımlardan Wolfsburg ve Eintracht Frankfurt, İspanyadan Barcelona'nın bu sezon Bundesliga 2 takımlarına gelişmeleri için kiralık olarak verdiği oyuncular. Genç oyuncular olarak güzel bir sezon geçirdiler. Her zaman böyle genç, yetenekli ve milli takım seviyesine gelecek oyuncuları takımda görmek isterim. Şimdi uygun maliyete alıp, bir iki sene sonra Marcao gibi level atlayıp satmaya uygun olurlar.

En altta yazan Ronald Araujo zaten herkesin bildiği bir oyuncudur. Barcelona Piqué, Umtiti ve Lenglet üçlüsünden memnun değil. Yeni defans oyuncuları peşindeler. Olurda Araujo 4 veya 5ci seçenek olarak takımda kalacaksa hemen bir operasyon yapıp takıma kiralık + opsiyon ile ikna etmek lazım. Uruguay efsanesi bizim takımda kaptan, bir zahmet böyle Araujo ve Salazar gibi genç oyuncular konusunda yardımcı olsun.

Onun dışında Omar Marmoush Mısırlı ve ümit milli takımdan - > a milli takıma sıçrama yapacak. Bizim Mustafa ile sağlam oyun oynarlar bizde. Mustafa fw ve Omar rw olarak oynarlar. Mustafa bitirici ve güçlü bir oyuncu, Omar fm tabiriyle Technical Dripling özelliği olan gezen bir forvet.

Geçen günlerde de yazdım. Avrupa'da o kadar oyuncu var ki, yönetim ve hoca uyumlu çalışsa sağlam bir geleceğimiz olur. Daha Gedson ve Florentino hayalimiz var :cigara:.

Eğer yerli oyuncularda genç yerine olmuş oyuncular varsa listede, hiç olmazsa yabancılar genç olsun. Dengeli takım kurmak lazım.

IMG_3850.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina bir ukte kaldı resmen..su herif sağlıklı kalmış olsa net olarak melodan sonraki en iyi orta sahaydı ligde..
Gerçekten Galatasaray'a ait hissediyordu kendini Lemina onun coşkusu isteği farklıydı, bazen geriden dribling ile çıkarken o kadar rahat hissettiriyoru ki ne olursa olsun o topu ordan çıkaracağına emindim

Lemina defans önünde oynadığında benngayet beğeniyordum. Aslında olabilir. 30 maç cokarsa kafi arkasında Taylan olacak. Lemina ve gedson alınıp yanlarına maçın gidişatını değiştirecek yetenekde biri daha alınırsa harika olur
Gerçekten güzel bir orta saha kurgusu olabilirdi Lemina net 6 numara Taylan biraz daha pas merkezi Gedson B2B orta saha bir de işin hücum yönünde fark yaratabilecek bir orta saha lazım skor üretebilen kilit açabilen

Emre Kılınç'ın verdiği katkıdan çok memnuum ama onun sol kanat olarak değerlendirilmesinden yanayım, tabii eksiklik olduğunda orta sahaya geçebilir de aslı mevkisi sol kanat Emre Kılınç'ın orta sahadan ziyade

Demirspor 100 tane transfer yapıp küme düşer. Giresunspor adam akıllı oyuncu alamaz küme düşer. Altay çıkarsa bir onlardan umutluyum.
önemli olan hanginin çıkıp kalacağı değil, hangisine AKP'li yönetici tayin edilip eski fbli teknik adam tayin edilip fbye 6 puan peşkeş çeker , düşme potasına giren rize, kasimpasa, başakşehir, hangilerine yardımcı olur

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

L?
8 milton Luyindama
6 milyon Cagne
14 milyon euro. Yonetim de bir zahmet 10 - 15 milyon kaynak yaratsin. 24 - 30 milyon ile gayet iyi takim kurulur.
2 tane free, 1 veya 2 tane kiralik alsak kalan para ile bonservisli oyuncu alabiliriz.
Fatih Terim mutlaka en az 1 tane Türk oynatmak ister. Hakan ve Cengiz olmayacagina gore benim tercihlerim Okay ve Kaan olur.
2 free
2 kiralik - 2 milyon ( Gedson - Okay)
Onyekuru 4.5
Muhammad 3.5
Veya kiraliklar opsiyonlu olursa 3 de olabilir.
Butce 24 milyon olursa 14 milyon kalir.
Artik kalan para ile 3 veya 2 tane bonservisli oyuncu alinabilir.
10 - 15 milyon kaynak yaratsin demistim ama Galasevgisi 15 -20 milyon satis olmadan bekliyormus. Sanirim 6 milyon da Cagne'den gelir. Stoper istendigine gore Luyindama da gidici. Insallah adam akilli kadro kurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt