- 18 Eylül 2018
- 16.570
- 12.866
- 1.653
Emre kilincida ekle bence sol içte iyi oynuyor. Hatta maçlarda rakip tarafindan en çok dayak yiyen oyuncumuz da emredir.Lemina-Gedson-Taylan-Aytaç-Salih te olsa fena orta saha rotasyonu degil aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre kilincida ekle bence sol içte iyi oynuyor. Hatta maçlarda rakip tarafindan en çok dayak yiyen oyuncumuz da emredir.Lemina-Gedson-Taylan-Aytaç-Salih te olsa fena orta saha rotasyonu degil aslında
Bizde ki 3,5'a göre resmen küfür gibi, Dursun'un yüzünden bu gereksize milyonlar gömdük.Senelik net 1.7m alacak Fransa'da. Zaten Fransa'da o paraları alan adam Türkiye'de 2.5m eurodan aşağı oynamaz.
.Gerçekten Galatasaray'a ait hissediyordu kendini Lemina onun coşkusu isteği farklıydı, bazen geriden dribling ile çıkarken o kadar rahat hissettiriyoru ki ne olursa olsun o topu ordan çıkaracağına emindimLemina bir ukte kaldı resmen..su herif sağlıklı kalmış olsa net olarak melodan sonraki en iyi orta sahaydı ligde..
Gerçekten güzel bir orta saha kurgusu olabilirdi Lemina net 6 numara Taylan biraz daha pas merkezi Gedson B2B orta saha bir de işin hücum yönünde fark yaratabilecek bir orta saha lazım skor üretebilen kilit açabilenLemina defans önünde oynadığında benngayet beğeniyordum. Aslında olabilir. 30 maç cokarsa kafi arkasında Taylan olacak. Lemina ve gedson alınıp yanlarına maçın gidişatını değiştirecek yetenekde biri daha alınırsa harika olur
Lemina - Gedson orta sahası mıLemina bir ukte kaldı resmen..su herif sağlıklı kalmış olsa net olarak melodan sonraki en iyi orta sahaydı ligde..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demirspor 100 tane transfer yapıp küme düşer. Giresunspor adam akıllı oyuncu alamaz küme düşer. Altay çıkarsa bir onlardan umutluyum.Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Mario Balotelli ile ilgileniyoruz."
Demirspor 100 tane transfer yapıp küme düşer. Giresunspor adam akıllı oyuncu alamaz küme düşer. Altay çıkarsa bir onlardan umutluyum.
önemli olan hanginin çıkıp kalacağı değil, hangisine AKP'li yönetici tayin edilip eski fbli teknik adam tayin edilip fbye 6 puan peşkeş çeker , düşme potasına giren rize, kasimpasa, başakşehir, hangilerine yardımcı olurDemirspor 100 tane transfer yapıp küme düşer. Giresunspor adam akıllı oyuncu alamaz küme düşer. Altay çıkarsa bir onlardan umutluyum.
önemli olan hanginin çıkıp kalacağı değil, hangisine AKP'li yönetici tayin edilip eski fbli teknik adam tayin edilip fbye 6 puan peşkeş çeker , düşme potasına giren rize, kasimpasa, başakşehir, hangilerine yardımcı olur
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
morutan![]()
oda en az, ben iki tanesi şebekeye katılır diye düşünüyorumEn az bir takımda bu tipler olacaktır.
10 - 15 milyon kaynak yaratsin demistim ama Galasevgisi 15 -20 milyon satis olmadan bekliyormus. Sanirim 6 milyon da Cagne'den gelir. Stoper istendigine gore Luyindama da gidici. Insallah adam akilli kadro kurulur8 milton Luyindama
6 milyon Cagne
14 milyon euro. Yonetim de bir zahmet 10 - 15 milyon kaynak yaratsin. 24 - 30 milyon ile gayet iyi takim kurulur.
2 tane free, 1 veya 2 tane kiralik alsak kalan para ile bonservisli oyuncu alabiliriz.
Fatih Terim mutlaka en az 1 tane Türk oynatmak ister. Hakan ve Cengiz olmayacagina gore benim tercihlerim Okay ve Kaan olur.
2 free
2 kiralik - 2 milyon ( Gedson - Okay)
Onyekuru 4.5
Muhammad 3.5
Veya kiraliklar opsiyonlu olursa 3 de olabilir.
Butce 24 milyon olursa 14 milyon kalir.
Artik kalan para ile 3 veya 2 tane bonservisli oyuncu alinabilir.