Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saracchi cidden adım artırmadı ghezzale..Lig için cok iyi topçu bok atacak degilim ama biraz da bizim ligdeki leş beklerin ekmegini yedi ... Sutuna ortasina birşey yapamazsın da bu herifin bile dribblinglerine engel olamadı çoğu..

Lemina ismi çok çıkıyor galasevgisi falan da demişti geçen gün. Uygun maliyete gelecekse hayır demem. 20 maça çıksa bile taylan ve aytaç ile 6 numarayı kapatabiliriz diğer maçlarda o yüzden maliyeti uygun olacaksa lemina riskine girilebilir. Bana kalsa 40 maça çıkabilecek sağlam dos alınmalı ama Lemina çok özel bir oyuncu o yüzden hayır demem.

Lemina ismi çok çıkıyor galasevgisi falan da demişti geçen gün. Uygun maliyete gelecekse hayır demem. 20 maça çıksa bile taylan ve aytaç ile 6 numarayı kapatabiliriz diğer maçlarda o yüzden maliyeti uygun olacaksa lemina riskine girilebilir. Bana kalsa 40 maça çıkabilecek sağlam dos alınmalı ama Lemina çok özel bir oyuncu o yüzden hayır demem.
Seri, Lemina gelmek istiyor yazmıştı.

Seri, Lemina gelmek istiyor yazmıştı.
Seri bu saatten sonra sanmıyorum yaratıcı orta sahayı ofansif olarak kullanırlar. Serinin hareketli oyuncularımıza atabileceği pasları çok aradık bu sene. Taylan maalesef o işleri yeterli seviyede yapamadı. Feghouli oynamadı, Belhanda da hareketli oyuncular tam forma giriyorken gönderildi. Yaratıcılık sıkıntımız olmasa o 2 averaj sorunumuz olmazdı.

Seri bu saatten sonra sanmıyorum yaratıcı orta sahayı ofansif olarak kullanırlar. Serinin hareketli oyuncularımıza atabileceği pasları çok aradık bu sene. Taylan maalesef o işleri yeterli seviyede yapamadı. Feghouli oynamadı, Belhanda da hareketli oyuncular tam forma giriyorken gönderildi. Yaratıcılık sıkıntımız olmasa o 2 averaj sorunumuz olmazdı.
Sadece Belhanda kalsaydı şampiyonduk.

Caulker ağır vasıta - Yedlin dağınık uçarı hippi
içimizden geçerler o taraftan
mümkünse 2 si de bizden uzak olsun
Biz de genç mariano isteriz fakat durum ortada. Yedlin yine kötünün iyisi..

Falcao, babel, feghouli toplam 15 mil civarı maaş alırken stopere bonservis ödeyecek durumumuz var mı?

Lemina ve Fernandes'i nasıl oluyo da ücretsiz kiralıyoruz? Cidden anlamıyorum bunu

Ücretsiz demedik ki.. fakat makul bi ücrette anlaşabilirdik.

Biz de genç mariano isteriz fakat durum ortada. Yedlin yine kötünün iyisi..

Falcao, babel, feghouli toplam 15 mil civarı maaş alırken stopere bonservis ödeyecek durumumuz var mı?

Ücretsiz demedik ki.. fakat makul bi ücrette anlaşabilirdik.
Makul'den kasıt? Kasanın boş olduğunu da göze alarak

Turkiyede 2,5M alacak oyuncu şuan yok. Muslera dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt