Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Ozcan kulupten aldigim bilgiye gore Onyekuru yerine ilk oncelik Halil’i bonservisi ile almak ve Gedson’u kiralamak demisti. Haluk Yurekli ve Ali Naci’ye gore de Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.
Eğer gerçekten Halil ve Gedson'un takımda kalması sağlanacaksa üzülmem bu duruma ama Halil diye çıkarız yola Muhammet Demir alınır Gedson diye pazarlığa başlarız Fayçal Fajr transfer edilir

Bizim yönetimin çapı aşağı yukarı buna yeter...

Halil yerine Kenan ve Enisi getirin iste. Onyekuru yerine umarim gidip 3-4 milyona Ndao yada Akbunari almazlar.

Halil Akbunar için 4.5 mil.€ para harcayanlar adam akıllı bir sağ / sol bek transfer etmezlerse yakarım kendimi...

İşin içinde Albayrak varsa iç piyasada her türlü saçmalık olabilir maalesef. Doğru olmamasını umalım :D
Ben bu yönetim böyle saçma transfer yapmaz demiyorum ama seçim sonuçlanıncaya kadar bonservis ödenerek oyuncu alınmaz, bonservisli oyuncuların transferini yeni yönetim yapar. Albayrak yeni yönetimde olursa işte o zaman yapar.

Bu arada abartmayacaksak Ndao’ya hayır demem. Klas oyuncu bana göre.
iyi herif ama çok para isterler

bizimkiler yüksek ihtimal jimmy'nin bonservisini verelim, üstüne de para verelim derler ama en az 5-6 çeker hurma bizimkilere.

sonra da türk futboluna katkı için fener'e bedava bırakır. ;D

Ya reis foruma çoğu kişi Ndao kötü oyuncu asla gelmesin demiyor da Karagümrük takımının 2020 Ocak ayında bedavaya aldığı Ndao'ya Abdurrahim Albayrak milyon Euro'lar verecek o sorumuza giden
Kardeşim dikkat edersen bende abartmayacaksak dedim. Abdurrahim Albayrak zamanın da Amrabat için 8 milyon euro vermişti. Beklerim yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt