Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 36.262
- 4.575
- 1.788
Onyekuru yine last minute transfer edilir ve hazir olana kadar 3 ay gecer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer gerçekten Halil ve Gedson'un takımda kalması sağlanacaksa üzülmem bu duruma ama Halil diye çıkarız yola Muhammet Demir alınır Gedson diye pazarlığa başlarız Fayçal Fajr transfer edilirMehmet Ozcan kulupten aldigim bilgiye gore Onyekuru yerine ilk oncelik Halil’i bonservisi ile almak ve Gedson’u kiralamak demisti. Haluk Yurekli ve Ali Naci’ye gore de Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.
Sıkıntı şu reis ulan böyle de saçmalık olmaz artık diyemiyorum, hatta tam tersine ortada böyle bir saçmalık yapma şansı varken kaçırmazlar diyorum4.35'e Onyekuru'yu almayıp 4.5 + Ali Yavuz'a Halil Akbunar mı alıyoruz?
Ekli dosyayı görüntüle 123906
Dur reis daha Ocak ayına çok var, işler istediğimiz gibi gitmezse Ocak ayında kurtarıcı olarak kimi transfer edeceğiz yoksa ?Onyekuru yine last minute transfer edilir ve hazir olana kadar 3 ay gecer.
Ben bu yönetim böyle saçma transfer yapmaz demiyorum ama seçim sonuçlanıncaya kadar bonservis ödenerek oyuncu alınmaz, bonservisli oyuncuların transferini yeni yönetim yapar. Albayrak yeni yönetimde olursa işte o zaman yapar.İşin içinde Albayrak varsa iç piyasada her türlü saçmalık olabilir maalesef. Doğru olmamasını umalım![]()
Halil Akbunara 4,5 bayilip, Onyekuruda cingene pazarligi yaparizDur reis daha Ocak ayına çok var, işler istediğimiz gibi gitmezse Ocak ayında kurtarıcı olarak kimi transfer edeceğiz yoksa ?
Öyle yakarim makarim deme reis. Unutma, isin icinde Abdürrahim Albayrak varHalil Akbunar için 4.5 mil.€ para harcayanlar adam akıllı bir sağ / sol bek transfer etmezlerse yakarım kendimi...
Ya reis foruma çoğu kişi Ndao kötü oyuncu asla gelmesin demiyor da Karagümrük takımının 2020 Ocak ayında bedavaya aldığı Ndao'ya Abdurrahim Albayrak milyon Euro'lar verecek o sorumuza gidenBu arada abartmayacaksak Ndao’ya hayır demem. Klas oyuncu bana göre.
Aşağı yukarı böyle bişey olacak zaten reis bekliyorum ...Halil Akbunara 4,5 bayilip, Onyekuruda cingene pazarligi yapariz![]()
iyi herif ama çok para isterlerBu arada abartmayacaksak Ndao’ya hayır demem. Klas oyuncu bana göre.

Kardeşim dikkat edersen bende abartmayacaksak dedim. Abdurrahim Albayrak zamanın da Amrabat için 8 milyon euro vermişti. Beklerim yani.Ya reis foruma çoğu kişi Ndao kötü oyuncu asla gelmesin demiyor da Karagümrük takımının 2020 Ocak ayında bedavaya aldığı Ndao'ya Abdurrahim Albayrak milyon Euro'lar verecek o sorumuza giden
Jimmy artı 2.5 iyidir tabi scout transferi olmayacaksa.iyi herif ama çok para isterler
bizimkiler yüksek ihtimal jimmy'nin bonservisini verelim, üstüne de para verelim derler ama en az 5-6 çeker hurma bizimkilere.
sonra da türk futboluna katkı için fener'e bedava bırakır.![]()