Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında Nice'in kalecisi Walter Benitez'i beğeniyordum ben bayağı iyi bir kaleciydi istatistik olarak kurtarış yüzdeleri filan çok sağlam gidiyordu ama bu sene hem Fransa Liginde hem Avrupa'da gol yemeye doyamadı resmenNice Ersin icin 5 milyon euro teklif etmis. Besiktas 12 milyon euro istiyormus. Kaynak L'Equipe.
Ali Naci’ye gore Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.
Bende dervisoglu sanip 3-3.5 demistim. Akbunara 1.5 dan fazlasi haramHalil Akbunar için 4,5m+ oyuncu mu vermişiz?Allah belanızı vermesin sizin ya Halil Dervişoğlu sandım bir an, bizi batırmaya mi çalışıyorsunuz siz.Burada günlerdir Onyekuru için 4m çok tartışmaları dönerken Halile mi gömecekmişiz o parayı.Abdürrahim yıllardır kazandığın sempatinin yerini nefret almasın dikkat et, çekin elinizi kulüpten artık.Bu transfer gerçekleşirse emeği geçen herkesi tek tek ihraç edeceksin kulüpten
Benden size duyum Halil GS işi bitmeye yakın bonservisi söylemeyeyim çok Ban yenir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis gerçekten Fatih Terim'in bırakıp gideceğini mi düşünüyorsunuz ? bu yönetimle çalışmak istemiyorum diyor bir de son dönemde fakir edebiyatı yapmayı sevdiği için "zaten verdiğim sözün de süresi doluyor" "sözleşmem de bitiyor" "çok da yalnız kaldım" vs. vs. diyorHoca belli değil başkan belli değil biz nasıl transfer peşindeyiz anlamış değilim
+Rodop'lar da Onyekuru'nun bonservisi alınmayacak demiş. Transfer sonu kimseyi bulamazsak bir daha zorlarız belki ama belli ki öncelik olmayacak.Mehmet Ozcan kulupten aldigim bilgiye gore Onyekuru yerine ilk oncelik Halil’i bonservisi ile almak ve Gedson’u kiralamak demisti. Haluk Yurekli ve Ali Naci’ye gore de Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.
Bence bu haberler pek doğru değil seçim olmadan bonservis vererek oyuncu alınmaz bence. Onyekuru'da bence bu yüzden alınmayacak diye haberler çıkıyor.4.35'e Onyekuru'yu almayıp 4.5 + Ali Yavuz'a Halil Akbunar mı alıyoruz?
Ekli dosyayı görüntüle 123906
Bence bu haberler pek doğru değil seçim olmadan bonservis vererek oyuncu alınmaz bence. Onyekuru'da bence bu yüzden alınmayacak diye haberler çıkıyor.