Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci’ye gore Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.

Nice Ersin icin 5 milyon euro teklif etmis. Besiktas 12 milyon euro istiyormus. Kaynak L'Equipe.
Aslında Nice'in kalecisi Walter Benitez'i beğeniyordum ben bayağı iyi bir kaleciydi istatistik olarak kurtarış yüzdeleri filan çok sağlam gidiyordu ama bu sene hem Fransa Liginde hem Avrupa'da gol yemeye doyamadı resmen

Hele Avrupa ligi karnesi maşallah bizim son dönem Şampiyonlar Ligi karnesi gibi 5 maçta 15 gol yemiş

Halil Akbunar için 4,5m+ oyuncu mu vermişiz?Allah belanızı vermesin sizin ya Halil Dervişoğlu sandım bir an, bizi batırmaya mi çalışıyorsunuz siz.Burada günlerdir Onyekuru için 4m çok tartışmaları dönerken Halile mi gömecekmişiz o parayı.Abdürrahim yıllardır kazandığın sempatinin yerini nefret almasın dikkat et, çekin elinizi kulüpten artık.Bu transfer gerçekleşirse emeği geçen herkesi tek tek ihraç edeceksin kulüpten
Bende dervisoglu sanip 3-3.5 demistim. Akbunara 1.5 dan fazlasi haram

Malesef gecmis dönemlerdeki transfer haberlerine inanan, bende dahil bir cok renktaslar var. Insan inanmak istiyor özellikle duymak istedigimiz futbolcularda dogru olmasada, istemediklerimizdede cogu zaman yalan haber diyoruz.
Hayirlisi...
Ilk önce su Yönetim meselesi hal olsun, sonra transfer döneminde bin tane isim duyulur.. x isimle anlasildi, anlasmaya yakin, yüzde 99 geldi vs..

Benden size duyum Halil GS işi bitmeye yakın bonservisi söylemeyeyim çok Ban yenir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
223471DC-7B33-4CCC-8A24-F5098C3134B0.webp

Mehmet Ozcan kulupten aldigim bilgiye gore Onyekuru yerine ilk oncelik Halil’i bonservisi ile almak ve Gedson’u kiralamak demisti. Haluk Yurekli ve Ali Naci’ye gore de Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.

Hoca belli değil başkan belli değil biz nasıl transfer peşindeyiz anlamış değilim
Reis gerçekten Fatih Terim'in bırakıp gideceğini mi düşünüyorsunuz ? bu yönetimle çalışmak istemiyorum diyor bir de son dönemde fakir edebiyatı yapmayı sevdiği için "zaten verdiğim sözün de süresi doluyor" "sözleşmem de bitiyor" "çok da yalnız kaldım" vs. vs. diyor

Yoksa bir yere gideceği filan yok, senden benden çok çok daha iyi biliyor Galatasaray'ın içinde neler olduğunu kimin başkan seçilebileceğini, hatta mevcut başkan adaylarının hiçbirinin Fatih Terim'i göndermeye cesaret edemeyeceğini

Önümüzdeki sezon çok çok büyük olaylar olmazsa Fatih Terim bu takımın hocası hatta önümüzdeki yıllar da ...

Mehmet Ozcan kulupten aldigim bilgiye gore Onyekuru yerine ilk oncelik Halil’i bonservisi ile almak ve Gedson’u kiralamak demisti. Haluk Yurekli ve Ali Naci’ye gore de Onyekuru’nun satin alma opsiyonu kullanilmayacak.
+Rodop'lar da Onyekuru'nun bonservisi alınmayacak demiş. Transfer sonu kimseyi bulamazsak bir daha zorlarız belki ama belli ki öncelik olmayacak.

Halil ne be? Bizim kanata ihtiyacimiz mi var? Alacaksan saglam yabanci bir sag kanat, alternatif cok zaten. Kerem, Yunus, Babel, Onyekuru.. As oyuncu lazim.

Hani Fener'de oynamak için para veriyordu. Kandırıldık :\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt