Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.219
- 21.631
- 2.288
Bir bildikleri vardir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Hurma bir tarafta diğer tarafta Abdürrahim Albayrak var bu anlaşmadan iyi bir şey çıkma şansı yokKaragümrügün 50-100'e getirdigi adamlari 5 milyon eurodan biz aliyoruz. Ne güzel transfer politikasi. Sözlesmesi 6 ay - 1 sene sonra bitecek adamlar icin 2.5 - 4 milyon euro vermisligimiz varken beni hic bir sey sasirtmaz.
Göztepe Halil’in yerine Andre Carillo’yu mu alıyor.? Şaka gibi aslında tam bizlik adam.Hoca bizzat istiyor halilin yerine sağ kanat bakmaya başladım hatta Andre carillonun kulübünden ayrılma durumu var bonservisle beraber al hilal de oynuyordu onun şartlarını sorucaz ilk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Canı sağolsun bensem bile alt yapının sefiri Sergen kardeşimi engellemem ben
Halil bize yetersiz de carillo da anca göztepede oynar artık bakma Lizbon zamanındaki hali aklında kalmış ama ağırlaştı bayaGöztepe Halil’in yerine Andre Carillo’yu mu alıyor.? Şaka gibi aslında tam bizlik adam.
Karagümrük tarafini simdiden tebrik edebilirim. Onlarin istedigi olurSüleyman Hurma bir tarafta diğer tarafta Abdürrahim Albayrak var bu anlaşmadan iyi bir şey çıkma şansı yok
Ben kulübün içinde olsam Aaron Mooy’u ne yapıp edip aldırırdım. Koy orta sahaya it gibi mücadele etsin. Gerçi Çin’e transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.orta sahada sabahtan akşama kadar at gibi koşacak bi herif izlenimi vermekte
![]()
Sebastian Vasiliadis - Player profile 25/26
Sebastian Vasiliadis, 28, from Greece ➤ 1.FC Saarbrücken, since 2024 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €400k ➤ * 04/10/1997 in Auenwald, Germanywww.transfermarkt.com
Halil’den iyidir.Halil bize yetersiz de carillo da anca göztepede oynar artık bakma Lizbon zamanındaki hali aklında kalmış ama ağırlaştı baya
Hoca bizzat istiyor halilin yerine sağ kanat bakmaya başladım hatta Andre carillonun kulübünden ayrılma durumu var bonservisle beraber al hilal de oynuyordu onun şartlarını sorucaz ilk
Abdürrahim Albayrak'ın başkan seçilme planları suya düştüğüne göre gider ayak bir işler çevireyim bari dedi herhalde, Halil Akbunar'lar Alpaslan Öztürk'ler Aytaç Kara'lar havada uçuyorKaragümrük tarafini simdiden tebrik edebilirim. Onlarin istedigi olur
Tüm Dünya ülkeleri birlik olup Galatasaray'ı kazıklıyorlar gibi hissediyorum yönetim sağolsun giren çıkan hep Galatasaray'a transfer dönemlerindeGöztepe Halil’in yerine Andre Carillo’yu mu alıyor.? Şaka gibi aslında tam bizlik adam.
Ben kulübün içinde olsam Aaron Mooy’u ne yapıp edip aldırırdım. Koy orta sahaya it gibi mücadele etsin. Gerçi Çin’e transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Yurt icinde kulüplerle pazarlik yapmayi uygun bulmuyorum. Bonservissiz oyuncular, yurt disindan alinacak adamlar, sadece yetistirme bedeli veya cok düsük maliyete alinabilecek oyuncular (Kerem), bonservisini alip bize bedelsiz gelebilecek elemanlar tercihimdir. Biz birine talip oldugumuz zaman filan adam icin benim uzaktan akrabam falan diyor herifin biri. Sonra tak 4 milyon giriyor. Veya Fener araya girip fiyat yükseltiyor.Abdürrahim Albayrak'ın başkan seçilme planları suya düştüğüne göre gider ayak bir işler çevireyim bari dedi herhalde, Halil Akbunar'lar Alpaslan Öztürk'ler Aytaç Kara'lar havada uçuyor
Süleyman Hurma'nın Karagümrük bir de Turgay Ciner'in Kasımpaşa takımından bol bol transfer yapar artık bu dönem