Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karagümrügün 50-100'e getirdigi adamlari 5 milyon eurodan biz aliyoruz. Ne güzel transfer politikasi. Sözlesmesi 6 ay - 1 sene sonra bitecek adamlar icin 2.5 - 4 milyon euro vermisligimiz varken beni hic bir sey sasirtmaz.
Süleyman Hurma bir tarafta diğer tarafta Abdürrahim Albayrak var bu anlaşmadan iyi bir şey çıkma şansı yok

Ahmet Bey’in kaynakları hala sağlam mıdır?

IMG_1060.webp

orta sahada sabahtan akşama kadar at gibi koşacak bi herif izlenimi vermekte

Ben kulübün içinde olsam Aaron Mooy’u ne yapıp edip aldırırdım. Koy orta sahaya it gibi mücadele etsin. Gerçi Çin’e transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Karagümrük tarafini simdiden tebrik edebilirim. Onlarin istedigi olur
Abdürrahim Albayrak'ın başkan seçilme planları suya düştüğüne göre gider ayak bir işler çevireyim bari dedi herhalde, Halil Akbunar'lar Alpaslan Öztürk'ler Aytaç Kara'lar havada uçuyor

Süleyman Hurma'nın Karagümrük bir de Turgay Ciner'in Kasımpaşa takımından bol bol transfer yapar artık bu dönem

Feghouli olayı doğruysa , şimdiden kadro dışı kaldığını açıklamamız lazım.

Göze alabiliyorsa , bir seneyi bomboş geçirmeyi kalsın.

Abdürrahim Albayrak'ın başkan seçilme planları suya düştüğüne göre gider ayak bir işler çevireyim bari dedi herhalde, Halil Akbunar'lar Alpaslan Öztürk'ler Aytaç Kara'lar havada uçuyor

Süleyman Hurma'nın Karagümrük bir de Turgay Ciner'in Kasımpaşa takımından bol bol transfer yapar artık bu dönem
Yurt icinde kulüplerle pazarlik yapmayi uygun bulmuyorum. Bonservissiz oyuncular, yurt disindan alinacak adamlar, sadece yetistirme bedeli veya cok düsük maliyete alinabilecek oyuncular (Kerem), bonservisini alip bize bedelsiz gelebilecek elemanlar tercihimdir. Biz birine talip oldugumuz zaman filan adam icin benim uzaktan akrabam falan diyor herifin biri. Sonra tak 4 milyon giriyor. Veya Fener araya girip fiyat yükseltiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt