Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet tam olarak bunu kastettim. Son maçlarda oldukça iyiydi, ancak zaman zaman öyle kritik hatalar yapıyor ki olmadık puan kayıplarına neden oluyor. Takımda olmalı mı evet, ama gönlümden Ujfalusi, Popescu ayarında stoperler geçiyor. Bu adamlar yanlarındaki stoperleri de başka seviyeye taşıyorlar.

Özetle Şampiyonlar Ligi seviyesinde stoperlerimiz olmalı ...

Dediğin gibi iyi bir stoperle birlikte Marcao'nun da performansı artacaktır. Marcao Melo'dan sonra takımda hırslı olan tek adam. Bir takımın bu tür oyunculara ihtiyacı var.

Selamin aleykum transfere gonul vermis buyuk taraftarlar.
Transferle alakali hakkimizda ajanslara dusen herhangi bi havadis var mi acaba?

Sol bek, Sol Stoper, Sağ Stoper, Sağ bek, Defansif orta saha, Ofansif orta saha, Kanat forvet, Olmazsa olmaz ama öncelikle geri dörtlü. Özellikle Marcao ve Lyindama bu takımın direk stoperleri değil. Donk unda artık yaşı kaldırmıyor. Beşiktaş maçında çok gereksiz bir penaltıya neden oldu. Orta saha Emre Akbaba ancak 2. yedek olur. Feghouli yolcu, Onyekuru bal yapmayan arı. Sarachi sürekli sakat, pırpır ama etkisiz. Linnes zaten kayıp Şenerin kapasitesi belli. Bu yıl trasnferde işimiz çok zor. Alınacak her adam umarım tam uyum sağlar.
Ne getirelim paşama

Evet tam olarak bunu kastettim. Son maçlarda oldukça iyiydi, ancak zaman zaman öyle kritik hatalar yapıyor ki olmadık puan kayıplarına neden oluyor. Takımda olmalı mı evet, ama gönlümden Ujfalusi, Popescu ayarında stoperler geçiyor. Bu adamlar yanlarındaki stoperleri de başka seviyeye taşıyorlar.

Özetle Şampiyonlar Ligi seviyesinde stoperlerimiz olmalı ...

Hata yapmayan herhangi bir oyuncu futbolda gösterebilir misin bana lütfen

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadro zaten iyi. hoca gidip başkası gelse de bu kadroyla en kötü averajla 2. yapar bizi.

Omar ne durumda olacak bunu merak ediyorum, Eğer Omar tam randımanlı dönmeyecekse sağ bekte lazım bize Yedlin'i beğenen biriyim ama tek ona güvenemeyiz.

mostafa kesin kalıyor, halil ve onyekuru bütçe ve tercihe göre tutulabilir. tek kayıp gedson, onu da tapusuyla alabilecek çap bizde yok zaten. yerine alınabilecek iyi bir oyuncuyla bu takım 100 puanı görür.

Yeni hocandan, 2 mac daha az oynayip, 16 puan ekstra beklemek baya iyi. Klopp falan mi geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt