Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin'den Şener'den filan çok memnunsun herhalde reis Omar'ın da futbola dönüp dönemeyeceği belli değil 1 ay sonra sezona başlıyoruz yetişir mi ? adamın Mayıs ayında ameliyat olacağı konuşuluyordu bırak futbol oynamayı da, sözleşmesi devam eden Yedlin var onunla bir 40-45 maç gideriz artık sene boyu bol bol söveriz

Yok dersen Şener'le Linnes'le sözleşme uzatırız ohh mis gibi. Kadroda 4 tane sağ bek olması 16161 tane kanat oyuncusu olması zerre umrumda değil ne katkı veriyor bu adamlar ne kadar yeterli adamlar ? bence 4 sağ bekimizi üst üste sahaya çıkarsak Mariano katkısı veremez
Aynı yere aynı seviyede adamlar alıp duruyoruz. Yedlinle Şenere Omarı da ekle üstlerine de Linnesi koy. Aralarında en iyi olanı en fazla yedek olur. 5.sağ bek dememdeki kasıt 5.adamı alacağız ama halen dikiş tutmadı orda. Gerçi nerde tuttu onu da bilmiyorum da neyse

Yav bu Christos Tzolis çok acayip bir adam hani kaleyi gördüğü zaman ayak içini bir kapatırsa topu anca filelerden alabilirsin çok acayip yetenekli. Beşiktaş'la oynadığı maçta çok dikkatimi çekmişti

Hızıyla,dribling becerisiyle bitiriciliğiyle kanat forvet oynamak için hemen her özellik yüklü çocukta doğru işlenirse ilginç yerlere gelebilir. Tabii Galatasaray için söylemiyorum bunu gerçekçi bir hedef değil artık, öyle Pelkas'ı getirmeye benzemez bu çocuğun transferi

Transferlerden önce vizyonlu bir yönetimin seçilmesi dileğiyle çünkü transferleri %100 etkileyen şey yöneticilerin görüşmeleri şu an ki yönetime bakarsak da gelecek yönetim nasıl transfer yapılmaz adlı 3.5 seneyi görecektir...

Rusya Ligi'nde de fena topçular cikiyor

Arsen Zakaryan&Kvaratskhelia ikilisini görmeyi çok isterdim bende takımda.

Ayrıca stopere Gigot ne efsane olurdu

Albayrak seçime kadar transferleri yürütmeye devam edeceğiz demiş. Kiralıkları halledip üzerine sol bek de alarak güzel bir şekilde veda etseler bari.

-Lider özellikli tecrübeli bir stoper lazım. Defanstaki açıkları kapatmasını bilecek. Yine yedek için 1 veya iki stoper lazım. (olmadığı için Hataya yenildik. Ozornwafor belliki oynatılmayacak)
-Sol sağ bek lazım.
-6 numara lazım. Aytaç geldi sayıyorum alacağımız adamı yedekler orda. Çok zorda kaldığın zaman Taylan da var. Ama asıl 6 numara Melo Fernando tarzında olmalı.
-Ortasahaya 2 oyuncu daha lazım. Biri mümkünse banega gibi çok iyi pas atan biri olmalı.
-Bir kanat lazım. İyi orta kesebilen, akıllı. Sürati çok önemli değil. Bir kanat hızlı olacak zaten. Diğeri teknik olmalı. Ama o kanadın beki hızlı olmali.
-Mustafa kalacaksa(ki almayani affetmez bu taraftar) 2 forvet daha lazim (Babelin durumuna göre de değişebilir tabi. Babel kalırsa Halil alınabilir belki yeterli olur. Ama Mustafa'nın artık iyi oynaması lazım)
-Onyekuru alinirsa bir kanat daha lazım. Almazlarsa 2 kanat lazım. Kerem ve Babel orayı yedekler veya bazen direk 11 oynar.
-Mustafa ve Onyekuru kesinlikle alınmalı bu arada.
-Yedlin,Linnes, Saracchi, Feghouli, Falcao,Akbaba, (Satış durumuna göre Lyundama), Donk,Omar, Etebo, bunlar gelecek sezon olmamalı.
-Arda maçlarda son dakikalar top tutmak harici oynamamali. Fatih Terim giderse Arda da kalmamalı.
-Halil alınabilirse alinmali. Yaşı çok genç zamanla daha iyi olacaktır.
Asıl soru bu kadar oyuncuya ihtiyac var. Kim nasıl alacak....
İkinci soru ise Fatih hoca kalacak mı gidecek mi...

Son düzenleme:
Acaba diyorum Leicester'dan Cengo'yu kiralayabiliriz miyiz? Kira + opsiyon mesela keşke böyle birşey olsa

Yav bu Christos Tzolis çok acayip bir adam hani kaleyi gördüğü zaman ayak içini bir kapatırsa topu anca filelerden alabilirsin çok acayip yetenekli. Beşiktaş'la oynadığı maçta çok dikkatimi çekmişti

Hızıyla,dribling becerisiyle bitiriciliğiyle kanat forvet oynamak için hemen her özellik yüklü çocukta doğru işlenirse ilginç yerlere gelebilir. Tabii Galatasaray için söylemiyorum bunu gerçekçi bir hedef değil artık, öyle Pelkas'ı getirmeye benzemez bu çocuğun transferi
Geçen Fenerbahçe istiyor diye bir haber vardı. Güldüm geçtim. Türkiye’ye uğrama şansı yok elemanın. Paok ondan çok para kazanacak. En az 25’e okutur Almanya veya Fransa ligine.

Geçen Fenerbahçe istiyor diye bir haber vardı. Güldüm geçtim. Türkiye’ye uğrama şansı yok elemanın. Paok ondan çok para kazanacak. En az 25’e okutur Almanya veya Fransa ligine.
Fenerbahçe'liler kendi hayal dünyasına oynuyor reis çok şaşırmıyorum o yüzden. Dediğin gibi Tzolis 18-19 yaşında daha STSL'de 20 takım birleşse bonservis bedelini toplayamayız eğer bir eşik atlamayı başarırsa en iyi 5 ligden birinde görmemek şaşırtıcı olur önümüzeki yıllarda

Şener ve Linnes'den boşalan maaş bütçesi ile Hysaj Saracchi,Ömer ve Taşdemir'den boşalan maaş bütçesi ile de Moreno alınabilir.Lakin mevcut yönetimde bunu yapacak kapasite yok reis...

Yonetim Galatasaray butcesinin bir bolumunu kriptoya yatirsa. Sonra hesabindan o coin'ı övse Elon Musk gibi. Ronaldo MBappe yaparmiyiz rengo

Geldi yine sezonun en cafcaflı zamanları. Öncelikle Beşiktaş öyle bir takım ki kaybedince üzülmedim bile bunlara. :D Rakip görmüyorum kendilerini. Fenerbahçe önümüzdeki sene de adam olmaz. Biz yolumuza bakalım şimdi. Bu sene yönetim, teknik heyet, Euro 2021 vs. derken anca Haziran'ın 20'sinden sonra somut adımlar görürüz tüm takımlardan. İlk olarak takımın temizlenmesi gerekiyor. Vasat altı ve potansiyelsiz futbolcuların tamamından kurtulma şansımız var şu anda. Bu güzel. Onun dışında vasat futbolcuların da en azından yarısını elden çıkarmalıyız. Diğer yarısı da en fazla yedek kulübesinde hamle futbolcusu olarak kalmalı.

Bir de şimdiden plan yapmak manasız bir taraftan da çünkü yabancı sınırı olacak mı olmayacak mı belli değil. Bir seneliğine uzattık demişlerdi. Sonra 16 yaptılar devre arasında falan ama yeni sezonda ne kadar yabancı oynatabileceğiz bakalım. Euro 2021'de alınacak sonuç da bence etkiler bu arada yabancı sınırı mevzusunda alınacak kararı. İşte böyle de plansız programsız bir ülkede yaşıyoruz. Eğer 8+3 falan olacaksa zaten tüm takımlar bayağı bir yabancı futbolcuyu ellerinden çıkarmaya bakacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt