Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil
Gedson
Saracchi
Etebo
Akbaba
Arda
Onyekuru
Şener
Taşdemir
Ömer
Linnes

Takimin yarisi gidiyor yaw. Daha terimle devam edilecek mi o bile belli degil. Gelecek sezonu da cöpe atacagiz bu gidisle. Yeni yonetim ne ara gelecek ne ara planlama yapacak. En erken 5-6 haziran gibi olacakmis kongre sanirim. 20 gün var daha. Kara gunler bekliyor bizi

boca river maçını açtım son 5 dakika scouting yapıyorum merak etmeyin

Orta saha transfer nöbeti gibi özel bir başlık olsa fena olmaz. Geç

Stoper sart. En az orta-saha kadar veya sol-bek kadar onemli.
Luyindama-Marcao ikilisi hala mevcut olduğu için buralara öncelik verilebilir ama kesinlikle stoper ihtiyacı olduğunu bende düşünüyorum Luyindama'ya güvenemiyorum.

Luyindama-Marcao ikilisi hala mevcut olduğu için buralara öncelik verilebilir ama kesinlikle stoper ihtiyacı olduğunu bende düşünüyorum Luyindama'ya güvenemiyorum.

Aynen oyle. Luyindama kalsa bile yani satilamasa bile sartlari zorlayip veteran ve/veya lider ozellikli ayagi temiz bir stoper sart bize.

Bir yerde okudum bugun, sanirim yerlilerden en cok skor-asist almis takim biziz. 25 gol 20 asist civari birsey. Bu iste bizim yabanci kalitemizin aslinda yetersiz oldugunu gosteren bir detay. Bjk zaten malum 4 oyuncu sirtladi ve hicbiri yerli degil. Belki kalecilerini 5. olarak dusunebiliriz. Kisacasi, yabanci oyuncularimiz Mohamed, Muslera, Marca (3M) hadi Onyekuru'yu da ekleyelim bunlar disinda baya kotu. Donk joker oyuncu o yuzden saymiyorum satsan satilmaz bu saatten sonra. Kisacasi, orta saha ve beklere takviye sonrasi Onyekuru alinsin mi falan konusmamiz gerekiyor. Tabi bunun icin once bir Yonetim secmemiz, Cengiz musade ederse, gerekiyor sonra da Teknik Ekip. Hoca kalirsa da bireysel antrenor kiralayalim Italya - Fransa- Almanya bolgesinden Kerem gibi Halil gibi Onyekuru gibi (kalirlarsa) ozel idman destegine ihtiyaclari var. Buna Mohamed'de dahil. Sut, dribling, karar verme, kontra-atak vs... Ayrica tum takima, duran top duran top duran top... Abi lutfen ya, koskoca takim 1-2 golu yok sanirim koca sezonda. bjk-fb bu sene 8-15 arasi puan aldilar boyle gollerle. Ozellikle fb. Yani lutfen once o topu atacak bir oyuncu alinsin sonrada gol atacak calismalar yapilsin.

Yedlin'den Şener'den filan çok memnunsun herhalde reis Omar'ın da futbola dönüp dönemeyeceği belli değil 1 ay sonra sezona başlıyoruz yetişir mi ? adamın Mayıs ayında ameliyat olacağı konuşuluyordu bırak futbol oynamayı da, sözleşmesi devam eden Yedlin var onunla bir 40-45 maç gideriz artık sene boyu bol bol söveriz

Yok dersen Şener'le Linnes'le sözleşme uzatırız ohh mis gibi. Kadroda 4 tane sağ bek olması 16161 tane kanat oyuncusu olması zerre umrumda değil ne katkı veriyor bu adamlar ne kadar yeterli adamlar ? bence 4 sağ bekimizi üst üste sahaya çıkarsak Mariano katkısı veremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt