Bir yerde okudum bugun, sanirim yerlilerden en cok skor-asist almis takim biziz. 25 gol 20 asist civari birsey. Bu iste bizim yabanci kalitemizin aslinda yetersiz oldugunu gosteren bir detay. Bjk zaten malum 4 oyuncu sirtladi ve hicbiri yerli degil. Belki kalecilerini 5. olarak dusunebiliriz. Kisacasi, yabanci oyuncularimiz Mohamed, Muslera, Marca (3M) hadi Onyekuru'yu da ekleyelim bunlar disinda baya kotu. Donk joker oyuncu o yuzden saymiyorum satsan satilmaz bu saatten sonra. Kisacasi, orta saha ve beklere takviye sonrasi Onyekuru alinsin mi falan konusmamiz gerekiyor. Tabi bunun icin once bir Yonetim secmemiz, Cengiz musade ederse, gerekiyor sonra da Teknik Ekip. Hoca kalirsa da bireysel antrenor kiralayalim Italya - Fransa- Almanya bolgesinden Kerem gibi Halil gibi Onyekuru gibi (kalirlarsa) ozel idman destegine ihtiyaclari var. Buna Mohamed'de dahil. Sut, dribling, karar verme, kontra-atak vs... Ayrica tum takima, duran top duran top duran top... Abi lutfen ya, koskoca takim 1-2 golu yok sanirim koca sezonda. bjk-fb bu sene 8-15 arasi puan aldilar boyle gollerle. Ozellikle fb. Yani lutfen once o topu atacak bir oyuncu alinsin sonrada gol atacak calismalar yapilsin.