Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli konusunda en avantajlı fener en dezavantajlı biziz herhalde bi de böyle deneyecekler feneri şampiyon yapmak için 3 yerliden biri sol bek umut ya da fb gönderirse caner biri taylan diğeri de kerem olur kalanlar yabancı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

calhanoglu, kaan, okay ve müldürü aciklayip herkesi g.t edebiliriz ama bunu yapabilecek ne güc var bizde ne de bir yönetim

akbaba, arda, omer, aytac gibi adamlarin düzenli olarak forma giydigi bir gs olur malesef yeni sezonda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

___________________________________Muslera/Okan______________________________________
Yedlin/Omar___________Kaan/Luyindama______Marcao/Alpaslan________Umut/Moises
___________________________________Taylan/Aytaç_______________________________________
_______________________Gedson/E.Kılınç_____Fourtounis/E.Akbaba_____________________
______Morutan/Oğulcan__________Mohamed/Kenan___________Kerem/Babel/Arda___

11 yabancılı alternatif olabilecek bir kadro, Yabancı isimlere takılmadan bakarsak kadro mantıklı oluyor tam bütçeyi kestiremediğim için belki biraz düşük belki biraz yüksek bütçeli oyuncular tercih edilmiş olabilir. Sıkıntılar şunlar ;

- 6 numaraya yabancı alternatif almak zor olacak.
- Orta sahada Emre Akbaba'ya muhtemelen mecbur kalacağız helede Salih'i kaçırınca.
- Kerem ve Babel'in varlığından ötürü Onyekuru hamlesine ne alan nede imkan bulacağız. Yerli olduğu için Kerem formanın favorisi olacak.
- Sol beke Umut'u alsak bile oraya yine yabancı bir alternatif koymamız lazım çünkü Meraş tüm sezonu götüremez.
- Keza sağ bekte 2 yabancı kullanmamıza rağmen tamamen emin olamıyoruz şu anlık umarım sıkıntı çıkmaz.

Son düzenleme:
yahu hakan için ciddi ciddi beklenti içinde olanlar var şakamısınız beyler :asd:

1622653164098.webp

Valla çok haklısın ama bu sevda çok acayip be... Seninle şu an aynı duyguları paylaşıyorum.

Fakat sezonun ilk maçı tribünde bu model oluyorum. Onu nasıl yapacağız?

Ekli dosyayı görüntüle 124884
Umrumda dahi olmaz, bu ülkede yıllarca insanların beyni futbolla yıkandı; her şey unutturuldu, yetmiyor manasız kararları tek kişinin keyfine göre alıyorlar.

Zaten 2015te bırakmıştım, 2017de Tudor dönemi geri dönmüştüm, umarım tekrar uzaklaşırım aynı şekilde.

5 yerli 1 yabanci etmeyen bir ülkede Bu karar sorgulanmali

Memeli abaza,Alper,tarık gibileri için 7 8 milyonlar havada uçacak ki zaten istenen buydu

Menajerler ne de bekliyor anlamadim. Üc büyügün eskisi gibi anadolu topcular icin para dagitma lüksüde yok. Bu durumda kimse kazanmiyor.

Elavis Tavşan, Nurullah Arslan yada İrfancan Eğribayat, Emirhan Aydoğdu alına bilecek oyuncular.

Galatasaray yeni sezona Falcao ve Diagne ikilisiyle girmeyi planlamıyor.

Falcao için ilgisi bulunan Inter Miami, Portland ve DC United'dan resmi teklif beklenirken, Diagne için de İngiliz kulüplerinden beklentiler var. (@Metin_Karabas)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eywah eywah teklifler değilde beklentiler varsa yandik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt