Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan ne zaman seçiliyor? O zaman açalım konuyu.

Gerçi bu durumda en fazla Aytaç Kara alınır.

Yanlış bakmadıysam an itibarıyla yf sayımız 13.yüklü maaşlılardan kurtulma şansımız da azken transfer işi tamamen yerliye dönecek gibi duruyor

Kaan Ayhan 'dan sağ bek olur mu acaba ? sağ-bek olarak oynamışlığı var kariyerinde biliyorum özellikle bu sezon forma şansı bulduğu maçların çoğunda sağ-bek olarak forma giydiğini biliyorum

Bir de herkes Yedlin 'i 8 yabancıdan biri olarak sayıyor bakıyorum da ben adamın normalde bile oynamaması gerektiğine inanıyordum yabancı sınırıyla birlikte yabancı haklarımızdan birini Yedlin için kullanmak aşırı-aşırı saçma geliyor bana

Geldiginde clyi almis ve dünya kupasinida almis ve dünya kupasinida kupasinida nasılsın almisti ti yanilmiyorsam
Hakan kim sneijderin yaninda?

2011-2012 sezonununda şl kupasını chelsea almıştı ayrıca ben hakan sneijder kıyası yapmadım ki sadece form durumlarından bahsettim önce dedin ki bize sneijder geldi o niye gelmesin şimdi de diyorsun ki sneijderin yanında hakan kim komik olmayalım lütfen ya :asd:

2011-2012 sezonununda şl kupasını chelsea almıştı ayrıca ben hakan sneijder kıyası yapmadım ki sadece form durumlarından bahsettim önce dedin ki bize sneijder geldi o niye gelmesin şimdi de diyorsun ki sneijderin yanında hakan kim komik olmayalım lütfen ya :asd:
Komik olan ne ki, o yasda Sneijderin geldigi takima herkes gelir, hic öyle hayal kurmayin falan demeye gerek yok. Üstelik bonservisi elinde ve Terim var eger kalirsa tabi

Komik olan ne ki, o yasda Sneijderin geldigi takima herkes gelir, hic öyle hayal kurmayin falan demeye gerek yok. Üstelik bonservisi elinde ve Terim var eger kalirsa tabi

peşinde paris liverpool juve gibi takımlar olan adamı sen beklemeye devam et renktaş ne diyim :) hakan bir gün bu şanlı formayı giyecek ama şimdi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt