- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Sneijdrrin ortalama hali Calhanoglunun her halinden iyidirsneijder geldiği dönem form olarak hakan gibi değildi ayrıca o dönem Ünal Aysal gibi bi başkana sahiptik yanlış bir kıyas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijdrrin ortalama hali Calhanoglunun her halinden iyidirsneijder geldiği dönem form olarak hakan gibi değildi ayrıca o dönem Ünal Aysal gibi bi başkana sahiptik yanlış bir kıyas
11de mi ?@Emre Ersoy Erkan süer bizim topcumuz değil mi. Ümit millinin topigini acsana
Evet oynuyor asporda11de mi ?
İzlenir o zamanEvet oynuyor asporda
Geldiginde clyi almis ve dünya kupasinida almisti yanilmiyorsamsneijder geldiği dönem form olarak hakan gibi değildi ayrıca o dönem Ünal Aysal gibi bi başkana sahiptik yanlış bir kıyas
Ulan bunu dedim Erkan süer pas hatası yaptı gol olduİzlenir o zaman

Valla 2 sene sonra Muslera gider. 6 limitinde yabanci kaleci kullanmak enayilik. 5 tane iyi yerli olsa neyse ama sanmam.en kötüsünden gittim maalesef. yoksa sol bek niye ilk 11 meras olsun mesela
Ne Sneijdermis be bazen Haginin üstüne koyduğunu düşünüyorum bazı taraftarlarınOnun yasinda dünyanin en iyi 10 nrsindan biri geldi, ne diyorsun sen?
Sneijdrrin ortalama hali Calhanoglunun her halinden iyidir
Doğru diyorsun bence de gelmez gibi Calhanogluben kötü demedim ki sneijder son senelerde bu ülkeye gelmiş en iyi orta saha oyuncusudur
Sneijder iyiydi ama Haginin yanına bile yaklaşamaz. Sadece o değil bundan sonra alacağımız hiç kimsenin de yaklaşabileceğini sanmıyorum.Ne Sneijdermis be bazen Haginin üstüne koyduğunu düşünüyorum bazı taraftarların
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geldiginde clyi almis ve dünya kupasinida almis ve dünya kupasinida kupasinida nasılsın almisti ti yanilmiyorsam
Hakan kim sneijderin yaninda?

Komik olan ne ki, o yasda Sneijderin geldigi takima herkes gelir, hic öyle hayal kurmayin falan demeye gerek yok. Üstelik bonservisi elinde ve Terim var eger kalirsa tabi2011-2012 sezonununda şl kupasını chelsea almıştı ayrıca ben hakan sneijder kıyası yapmadım ki sadece form durumlarından bahsettim önce dedin ki bize sneijder geldi o niye gelmesin şimdi de diyorsun ki sneijderin yanında hakan kim komik olmayalım lütfen ya![]()
Hagi Baggionun Zidanenin devrine denk gelmese Maradonaya denk gelmese bambaşka anılırdı döneminin en iyi 10 numaralarından biri olmak budur isteSneijder iyiydi ama Haginin yanına bile yaklaşamaz. Sadece o değil bundan sonra alacağımız hiç kimsenin de yaklaşabileceğini sanmıyorum.
Komik olan ne ki, o yasda Sneijderin geldigi takima herkes gelir, hic öyle hayal kurmayin falan demeye gerek yok. Üstelik bonservisi elinde ve Terim var eger kalirsa tabi