Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha çok az skor yapan bir orta saha renktas Taylan gedson ikilisi olmaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan ve Gedson skor yapma dışında iyi bir ikili bence, Taylan'da oyun kurma becerisi Gedson'da ise dinamik ve iki yönlü bir oyun becerisi var zaten öndeki Berghaus,Mohamed,Kerem üçlüsü skor işini kurtarmalı. Berghaus ismini ise tamamen oyuncu tarzı olarak söyledim skor yapabilen ve asist kabiliyeti olan sağ açık lazım bence bizim takıma. Mohamed'in topla buluşması konusunda ciddi sıkıntı yaşadık bazı maçlarda ama bu kadro bu eksiği çözebilir.

Terim Hocamın aldırdığı aldıracağı ortalama / ortalama altı oyuncuları gördükçe gönlüm Yiğit Şardan'a meylediyor. İyi transfer yapamıyoruz takımın sorunlarını ve çözümlerini doğru okuyamıyoruz gibi geliyor bana, umarım yanılırım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aksine ikinci devre başladıktan sonra eldeki oyuncularla oynayamayız diyordu diye hatırlıyorum ben.
Kaide değilmi bu bilardisimo

Bende dediğim şekilde hatırlıyorum kurcalamadım şimdi ne yazmıştı diyede o dönem sözlükte mohamedi ilk söyleyende buydu gelirse şöyle uçucaz böyle kaçıcaz diye terimballu güzelliyodu

Sonra caymışta olabilir tutmayınca

Kaide değilmi bu bilardisimo

Bende dediğim şekilde hatırlıyorum kurcalamadım şimdi ne yazmıştı diyede o dönem sözlükte mohamedi ilk söyleyende buydu gelirse şöyle uçucaz böyle kaçıcaz diye terimballu güzelliyodu

Sonra caymışta olabilir tutmayınca
O gurpegi değil miydi

İlk yarı terimball diloluğu yapıyordu da ikinci yarının başında bu takımla bu oyunu oynayamayız diyordu bu eleman.

Sol beke Barcalı firpoyu kiralık satın alma opsiyonuyla alamazmıyız?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O gurpegi değil miydi

İlk yarı terimball diloluğu yapıyordu da ikinci yarının başında bu takımla bu oyunu oynayamayız diyordu bu eleman.
Valla aga baktım bulamadım kaide değilde mocu da olabilir

Övdüğünü net hatırlıyorum ama kaidenin terimballu diagne bozuyodu mohamedle kusursuz olacaktı falan twitterda zizou hesabıyla palazlandı iş sonra götümüzde patladı tabi zamanını bilmiyorum tam iy mı ikinci yarımı diyodu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt