Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
3'lü savunmayı sonuna kadar savunacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah için sen bir şeyi savunma3'lü savunmayı sonuna kadar savunacağız
kalbimi kirdin rtasAllah için sen bir şeyi savunma
Taylan ve Gedson skor yapma dışında iyi bir ikili bence, Taylan'da oyun kurma becerisi Gedson'da ise dinamik ve iki yönlü bir oyun becerisi var zaten öndeki Berghaus,Mohamed,Kerem üçlüsü skor işini kurtarmalı. Berghaus ismini ise tamamen oyuncu tarzı olarak söyledim skor yapabilen ve asist kabiliyeti olan sağ açık lazım bence bizim takıma. Mohamed'in topla buluşması konusunda ciddi sıkıntı yaşadık bazı maçlarda ama bu kadro bu eksiği çözebilir.Orta saha çok az skor yapan bir orta saha renktas Taylan gedson ikilisi olmaz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3'lü savunmayı sonuna kadar savunacağız
farklılık olsun hep 4 nereye kadar
Seneye beleşe gider umarım da kendini uyanık sanan başkanları da göt olur.Hahahaha. Satın dedik.
Kaide değilmi bu bilardisimoAksine ikinci devre başladıktan sonra eldeki oyuncularla oynayamayız diyordu diye hatırlıyorum ben.
O gurpegi değil miydiKaide değilmi bu bilardisimo
Bende dediğim şekilde hatırlıyorum kurcalamadım şimdi ne yazmıştı diyede o dönem sözlükte mohamedi ilk söyleyende buydu gelirse şöyle uçucaz böyle kaçıcaz diye terimballu güzelliyodu
Sonra caymışta olabilir tutmayınca
3 para değil bu adama baya yetenekli
onyekuru gg çıkan haberlere bakınca
Valla aga baktım bulamadım kaide değilde mocu da olabilirO gurpegi değil miydi
İlk yarı terimball diloluğu yapıyordu da ikinci yarının başında bu takımla bu oyunu oynayamayız diyordu bu eleman.