Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Mbukuyu cidden alabileceklerini düşünmüş mu bizimkileronyekuru gg çıkan haberlere bakınca

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbukuyu cidden alabileceklerini düşünmüş mu bizimkileronyekuru gg çıkan haberlere bakınca

11 oyuncusu olarak daha net bir isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Yedek içinde 3 milyonu çok buldum.3 para değil bu adama baya yetenekli
Gedson’un muadili olur mu bu herif bilmediğimden soruyorum3 para değil bu adama baya yetenekli
Yedek için 3 milyon çok normal aslında da bizde para olmadığı için 3 milyona as oyuncu almamız gerekiyor11 oyuncusu olarak daha net bir isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Yedek içinde 3 milyonu çok buldum.

Yeminle belhanda bile sırıtmaz o bile engel olamaz şu kadronun şampiyon olmasınaOkan
Omar-Çağlar-Marcao-Ferland Mendy
Kimmich
Goretzka-Belhanda
Emre Mor-Mo-Leroy Sane
Şu kadroyu kur şampiyon ol ne uğraşıyorsun onunla bununla
Ne içtinOkan
Omar-Çağlar-Marcao-Ferland Mendy
Kimmich
Goretzka-Belhanda
Emre Mor-Mo-Leroy Sane
Şu kadroyu kur şampiyon ol ne uğraşıyorsun onunla bununla
Son Göztepe bjk maçında ilk golü yediren Alpaslan orada kafayı vurdurdu gol oldu ikinci golde de penaltiyi Alpaslan yaptırdı biz de gittik bu adamı aldıkBu adamların bizim isminin anılması bile kepazelik.Şurada bir kişide tepki koymuyor.Aytaç,alparslan gibi oyuncular gibi çöpleri neden biz allıyoruz.Neden arkadaş..Diğerleri böyle çöplerle uğraşmazken türkiyenin en büyük takımı neden yapar bu transferleri.
Bıkmadık mı bu rezil transferlerden. Yahu avrupada dibe vurduk dibe..Ligde en son ne zaman iyi oyun oynadık hatırlamıyorum.
Para yoksa Alparslan oynayacağına emin oynasın arkadaş.alınacak 6 numaranın yedeği taylan değil mi aytaçı ne halt yapacağız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaptanımız ve 10 numaramız BELHANDAYeminle belhanda bile sırıtmaz o bile engel olamaz şu kadronun şampiyon olmasına
Türk kahvesi içiyorumNe içtin
Son Göztepe bjk maçında ilk golü yediren Alpaslan orada kafayı vurdurdu gol oldu ikinci golde de penaltiyi Alpaslan yaptırdı biz de gittik bu adamı aldık