Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.595
- 104.474
- 5.238
Başkan kim olacak ona bağlı kankBu sene cok muthis paralar gömecez gibi bir his var icimde. Yapılan aciklamalara bakiyorum, euro 3 lira sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan kim olacak ona bağlı kankBu sene cok muthis paralar gömecez gibi bir his var icimde. Yapılan aciklamalara bakiyorum, euro 3 lira sanırım.
Biri hakanı istiyo, medya hakani hediye edecek diyo. Digeri 10 transfer lzm diyo. Tuhaf işler. Esref biraz normaldi başta, o da batirdi iyice.Başkan kim olacak ona bağlı kank
Bu ne saçmalık lan. Başkan adayı öbür adayı yalanlıyor
Aynen bende böyle düşünüyorumMorutan'ı ilk yazan bendim sanırım forumda, bayağı izlemiştim o dönemde net çok iyi topçu, hem tekniği hem dikine gidişleri çok iyi.
Lakin o dönemde de yazdığım üzere bu Rumenlerde bir sıkıntı var zira FCSB geçen yıl hem ŞL hem Uefa elemelerinde elendi, liginde de şampiyon olamadık, baksan takımda wonderkid kaynıyor.
Neyse işte 5'ten fazla verilmez, 8'e 2 tane 4 kağıtlık adam almak daha makul benim gözümde.
Yazdıkların arasında Hagi abartılan bir adam, bence çok statik, Stanciu zaten yaşlandı kötü değil ama öyle çok iyi bir adam da değil.
Ek olarak 13.5'a giden Dennis Man hiç bir şey yapamadı Parma'da, Parma kötü takım diyelim de istenen bedeller fahiş.
Aynen bende böyle düşünüyorum
Bu adamlar müthiş ama ne şamp olmuşlar ne mtda banko oynuyolar ama alırsak uçucaz burdaki yazılanlara göre
Hadi 1-2 tanesi belki parlarda 8-10 ununda aynı anda parlaması zor
Şimdi bizim mt başarı yakaladı,dünya futbolundaki imajını düzeltti hakanç,buraklar,yusuflar falan ve noldu şimdi lille gelip bizde hiç oynamayan mustafa kapıyı alabiliyo,1 sene oynamış ersine nice 10m verdi deniyo,zeki ikinci ligden gidebiliyov vs mantıklı olarak bi üs kuruldu resmen
Romanyalı topçulara üs kurucak bir durum göremedim ben mt larına bakınca
Yani beleşe kerem varken romanyalı kerem(ianise) niye 10-15m veriyoruz yada verilmeli deniyo anlamıyorum,bide hiç izlemeden diyolar
İzle öner okey ama izlemeden sırf scout diye yazma yani
Evet hem para yoktu,hem ffp,hemde bu tarz şeyler vardıKolibali transferini bozan fbli bir is adami degil miydi vardi sanki oyle birseyler
Sonuçta iki seviye yok. orta seviyede var.Galatasaray seviyesi artık o Drogba'lı,Hagi'li dönemler değil renktaş
Ianisin işi zor üzerindeki baskıyı kaldırabilecegini düşünmüyorum jordi cruyff sendromu yaşayacak gibi geliyor yetenekli ama liderlik özellikleri doğuştan gelir bu çocukta onu göremiyorum saha içinde çok fazla sorumluluk almıyorWonderkidler zatende burda ianisi isteyenler hiç izledimi acaba
Adam sabah akşam ianis yazıyo kadroya nasıl topçu izledinmi diyosun valla tam izlemedimde ismi hagi sonuçta çift ayak falan diyo
Bu komik,takip edenler illaki vardırda çoğu kişi wonderkid diye istiyo oyuncuları hiç bilmeden
Stancu çok net rotasyon topçusu olurdu Gs’de çok fazla maçını izledim canlı,Ordulu olarak.Hasan kabzeyle müthiş uyumlulardı o dönem lakin takım içi sorunlardan dolayı ilk 8’e girecek takım küme düştü.Allahtan çok zarar etmemiştik Ordu'ya kitlemiştik.
O zamanın başkanı Nedim türkmendi 5 sene içinde şampiyon olacaz falan diye taraftarı kandırdı ardından takımı batırıp kaçtı gitti lavuk şu an siyasette galibaOrdu parayı vermedi ki
Bu ne saçmalık lan. Başkan adayı öbür adayı yalanlıyor
Bilmiyorum taraftarın genel olarak transferlerden beklentisi çok fazla gördüğüm kadarıyla, bence hayal kırıklığına uğrayacaksınız...
Yaşı genç ya herkes scout gözüyle bakıyo aslında hagiye,enes ünala bile o anlayışla bakılıyo halbuki herif 10 senedir piyasadaIanis'in scoutluğu mu kaldı yav Fiorentina 2ye saldı almadık
Genk 3.5'a bıraktı almadık
Bunlar uzak geçmişte olmadı daha yakın zamanda oldu, şimdi gelip niye yüksek bedel ödeyelim mal mıyız biz
Tek iş yaptığı yer de İskoçya ligi yani.
Aribo'yu tercih ederim Hagi'dense.
Yaşı genç ya herkes scout gözüyle bakıyo aslında hagiye,enes ünala bile o anlayışla bakılıyo halbuki herif 10 senedir piyasada
Doğru dönemlerde doğru milliyetlere kafayı çevirmek lazım,belçika pazarı çok müsaitti(hala müsait)sadece denayerle yetindik,izlanda 3-5 sene iyi jenerasyon yakaladı bi tane denedik elimiz yandı ama şuan bittiler uzak durmak lazım,eskiden romanya dk sında başarılıyken hagiye popescuya iyi çöktük,bittiler ama bittiklerini anlamadık bratu tamas petreye çöküp hata da yaptık,kolombiya konfederasyon kupası vs başarılı olduğu dönem var biz mondiye bjk cordobaya çökmüştü
fransanın 2 sene önceki aday kadrosunun ilk 11indeki 5. Seçenekler bile dk sını alacak kadar kaliteliydi ve hiç giremedik fransa pazarına bi ferri miydi neydi bide savaniere sadece niyetlenebilmiştik
Şimdi abd mt sanki iyi bi jenerasyon yakaladı gibi,bizde şu münih gibi bir futbol aklına sahip olabilsek yönetimden tdden bağımsız birşeyler yapabiliriz bu planlamalar hususundada çok ekmek yememiz lazım