Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romen alacaksanız daha once satilanı alacaksın
Misal Dennis Man
13 e gitti Parmaya
Parma dustu vs
Opsiyonlu zorla sağ one
Merkezedd Gedson ve iyi bir oyun kurucu yani bir nevi sahadaki beyin
8+3 zor gibi gözüksede diğer takımlara da bakın
Takimi götüren sürükleyen çok az Türk oyuncuları var
Bir tane Kaan gibi net bir oyuncu alınırsa da rahat edilir
Tabi Onyekuruyu falan alacaksın
Onu saymıyorum

Rumenlerde olaru var iyi bi çocuk ama onun da seviyesi sanırım sivassporun üzerine çıkmaz

Başkan kim olacak ona bağlı kank
Biri hakanı istiyo, medya hakani hediye edecek diyo. Digeri 10 transfer lzm diyo. Tuhaf işler. Esref biraz normaldi başta, o da batirdi iyice.

Galasevgisi denilen herifin gecen gun bahsettigi birkac isim ve bedelleri vardı. Çok garip işler. Oyuncu satsan bile bi herife 8-10 bağlanmamalı artık. Bu takimin teknik direktörü degismedi, 4 yıldır transfer yapiliyor durmadan ve 10 transfere ihtiyaç var diyor adaylardan biri.

Morutan'ı ilk yazan bendim sanırım forumda, bayağı izlemiştim o dönemde net çok iyi topçu, hem tekniği hem dikine gidişleri çok iyi.

Lakin o dönemde de yazdığım üzere bu Rumenlerde bir sıkıntı var zira FCSB geçen yıl hem ŞL hem Uefa elemelerinde elendi, liginde de şampiyon olamadık, baksan takımda wonderkid kaynıyor.

Neyse işte 5'ten fazla verilmez, 8'e 2 tane 4 kağıtlık adam almak daha makul benim gözümde.

Yazdıkların arasında Hagi abartılan bir adam, bence çok statik, Stanciu zaten yaşlandı kötü değil ama öyle çok iyi bir adam da değil.

Ek olarak 13.5'a giden Dennis Man hiç bir şey yapamadı Parma'da, Parma kötü takım diyelim de istenen bedeller fahiş.
Aynen bende böyle düşünüyorum

Bu adamlar müthiş ama ne şamp olmuşlar ne mtda banko oynuyolar ama alırsak uçucaz burdaki yazılanlara göre

Hadi 1-2 tanesi belki parlarda 8-10 ununda aynı anda parlaması zor

Şimdi bizim mt başarı yakaladı,dünya futbolundaki imajını düzeltti hakanç,buraklar,yusuflar falan ve noldu şimdi lille gelip bizde hiç oynamayan mustafa kapıyı alabiliyo,1 sene oynamış ersine nice 10m verdi deniyo,zeki ikinci ligden gidebiliyov vs mantıklı olarak bi üs kuruldu resmen

Romanyalı topçulara üs kurucak bir durum göremedim ben mt larına bakınca

Yani beleşe kerem varken romanyalı kerem(ianise) niye 10-15m veriyoruz yada verilmeli deniyo anlamıyorum,bide hiç izlemeden diyolar

İzle öner okey ama izlemeden sırf scout diye yazma yani

Aynen bende böyle düşünüyorum

Bu adamlar müthiş ama ne şamp olmuşlar ne mtda banko oynuyolar ama alırsak uçucaz burdaki yazılanlara göre

Hadi 1-2 tanesi belki parlarda 8-10 ununda aynı anda parlaması zor

Şimdi bizim mt başarı yakaladı,dünya futbolundaki imajını düzeltti hakanç,buraklar,yusuflar falan ve noldu şimdi lille gelip bizde hiç oynamayan mustafa kapıyı alabiliyo,1 sene oynamış ersine nice 10m verdi deniyo,zeki ikinci ligden gidebiliyov vs mantıklı olarak bi üs kuruldu resmen

Romanyalı topçulara üs kurucak bir durum göremedim ben mt larına bakınca

Yani beleşe kerem varken romanyalı kerem(ianise) niye 10-15m veriyoruz yada verilmeli deniyo anlamıyorum,bide hiç izlemeden diyolar

İzle öner okey ama izlemeden sırf scout diye yazma yani

Ianis'in scoutluğu mu kaldı yav Fiorentina 2ye saldı almadık

Genk 3.5'a bıraktı almadık

Bunlar uzak geçmişte olmadı daha yakın zamanda oldu, şimdi gelip niye yüksek bedel ödeyelim mal mıyız biz

Tek iş yaptığı yer de İskoçya ligi yani.

Aribo'yu tercih ederim Hagi'dense.

Galatasaray seviyesi artık o Drogba'lı,Hagi'li dönemler değil renktaş
Sonuçta iki seviye yok. orta seviyede var.
O söylediğin tarzda adamları doldurursak takıma bir bakmışsın küme düşmeme mücadelesi veriyoruz..

Bunu her zaman söylerim. Yeni yönetimin koyacağı para, sponsorluklar falan bir kereliğine ortaya çok ciddi para koymalıyız.Gerekirse sırf bunun için hemen tvde geniş çaplı taraftar kampanyası düzenlenmelidir.Aksi taktirde her zaaman olduğu gibi her sene revizyon yapmaya devam ederiz.

Benim düşüncem kiralık,yaşlı,genç,bonservisli veya bonservissiz gibi belli bir saplantıya girmeden çok doğru bir planlamayla karma yapmalıyız.Tabiki yaş ortalamasını ne kadar düşürürsek iyi. Ama çokda abartmamak lazım.Hem genç olsun hem Galatasaray seviyesinde olsun hem ucuz olsun işte o çok zor.Ama karma yaparsak bu tarzda bonservisli bir,iki futbolcu alabiliriz.
.
tabiki yabancı sınırı burada en büyük sıkıntı.Bu sistem devam ederse yukarıda belirttiğim bonservisli oyuncu alımı yerlilerden yana kullanılabilir.
mesela zor ama örnek kiralık 3+7 gibi mert müldür için teklifler sunulabilir

Bu oyuncu transferlerini doğru yapabilmek için kesinlikle futbolcudan anlayan yöneticiler şart. İnşallah yeni gelecek yönetimde bu tarz kişiler vardır.

Wonderkidler zatende burda ianisi isteyenler hiç izledimi acaba

Adam sabah akşam ianis yazıyo kadroya nasıl topçu izledinmi diyosun valla tam izlemedimde ismi hagi sonuçta çift ayak falan diyo

Bu komik,takip edenler illaki vardırda çoğu kişi wonderkid diye istiyo oyuncuları hiç bilmeden
Ianisin işi zor üzerindeki baskıyı kaldırabilecegini düşünmüyorum jordi cruyff sendromu yaşayacak gibi geliyor yetenekli ama liderlik özellikleri doğuştan gelir bu çocukta onu göremiyorum saha içinde çok fazla sorumluluk almıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahtan çok zarar etmemiştik Ordu'ya kitlemiştik.
Stancu çok net rotasyon topçusu olurdu Gs’de çok fazla maçını izledim canlı,Ordulu olarak.Hasan kabzeyle müthiş uyumlulardı o dönem lakin takım içi sorunlardan dolayı ilk 8’e girecek takım küme düştü.

Tabi verilen para çok fazlaydı orası ayrı

Ianis'in scoutluğu mu kaldı yav Fiorentina 2ye saldı almadık

Genk 3.5'a bıraktı almadık

Bunlar uzak geçmişte olmadı daha yakın zamanda oldu, şimdi gelip niye yüksek bedel ödeyelim mal mıyız biz

Tek iş yaptığı yer de İskoçya ligi yani.

Aribo'yu tercih ederim Hagi'dense.
Yaşı genç ya herkes scout gözüyle bakıyo aslında hagiye,enes ünala bile o anlayışla bakılıyo halbuki herif 10 senedir piyasada

Doğru dönemlerde doğru milliyetlere kafayı çevirmek lazım,belçika pazarı çok müsaitti(hala müsait)sadece denayerle yetindik,izlanda 3-5 sene iyi jenerasyon yakaladı bi tane denedik elimiz yandı ama şuan bittiler uzak durmak lazım,eskiden romanya dk sında başarılıyken hagiye popescuya iyi çöktük,bittiler ama bittiklerini anlamadık bratu tamas petreye çöküp hata da yaptık,kolombiya konfederasyon kupası vs başarılı olduğu dönem var biz mondiye bjk cordobaya çökmüştü

fransanın 2 sene önceki aday kadrosunun ilk 11indeki 5. Seçenekler bile dk sını alacak kadar kaliteliydi ve hiç giremedik fransa pazarına bi ferri miydi neydi bide savaniere sadece niyetlenebilmiştik

Şimdi abd mt sanki iyi bi jenerasyon yakaladı gibi,bizde şu münih gibi bir futbol aklına sahip olabilsek yönetimden tdden bağımsız birşeyler yapabiliriz bu planlamalar hususundada çok ekmek yememiz lazım

Yaşı genç ya herkes scout gözüyle bakıyo aslında hagiye,enes ünala bile o anlayışla bakılıyo halbuki herif 10 senedir piyasada

Doğru dönemlerde doğru milliyetlere kafayı çevirmek lazım,belçika pazarı çok müsaitti(hala müsait)sadece denayerle yetindik,izlanda 3-5 sene iyi jenerasyon yakaladı bi tane denedik elimiz yandı ama şuan bittiler uzak durmak lazım,eskiden romanya dk sında başarılıyken hagiye popescuya iyi çöktük,bittiler ama bittiklerini anlamadık bratu tamas petreye çöküp hata da yaptık,kolombiya konfederasyon kupası vs başarılı olduğu dönem var biz mondiye bjk cordobaya çökmüştü

fransanın 2 sene önceki aday kadrosunun ilk 11indeki 5. Seçenekler bile dk sını alacak kadar kaliteliydi ve hiç giremedik fransa pazarına bi ferri miydi neydi bide savaniere sadece niyetlenebilmiştik

Şimdi abd mt sanki iyi bi jenerasyon yakaladı gibi,bizde şu münih gibi bir futbol aklına sahip olabilsek yönetimden tdden bağımsız birşeyler yapabiliriz bu planlamalar hususundada çok ekmek yememiz lazım

Bu döngüyü takip etmiyoruz yıllardır.

Kanada mesela oyuncuları bedavaya Avrupa'ya saldı, biz kimseyi alamadık. ABD şu an benzer atılım içinde.

Ben Macar futbolunda ve Polonya'da da benzer atılım görüyorum, Çekya'dan, Norveç'ten, Danimarka'dan da bir şeyler çıkıyor ama bu pazarlara yönelebilen bir yapı yok bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt