Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Kadrolarına yazanlar bi anlatsın nesi iyiymiş bende merak ettimBence de değil. Ben bi kaç maç izlemiştim hauge için beğenmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadrolarına yazanlar bi anlatsın nesi iyiymiş bende merak ettimBence de değil. Ben bi kaç maç izlemiştim hauge için beğenmedim
Defansif pozisyon almayı bilmesi, pas özelliği, topu eveleyip gevelemeden hızlı oynaması ve böylelikle oyun hızını arttırması.Kadrolarına yazanlar bi anlatsın nesi iyiymiş bende merak ettim
Burak elmas baskan secildigi gun arkut arkay olarak adimi degistirecegim.hayri cund ile bu ad konusunda mutabakata vardik.
Kemal sunal Tokatçı filmi gibi olmuş
Fernandinhoyu getirirsek biz ne kdr veririz
3.5-4 alır her türlüFernandinhoyu getirirsek biz ne kdr veririz
Bu saydığın 4 şey sinekten yağ çıkarmak rtaş,bize lazım olan öncelikler bunlar değilDefansif pozisyon almayı bilmesi, pas özelliği, topu eveleyip gevelemeden hızlı oynaması ve böylelikle oyun hızını arttırması.
OSASUNAnın 30 yaşındaki forvete 8 milyon verdiği bir world
herifin adı da BUDİMİRduyan oldu mu hiç.....
Eurotime haberiymisEkli dosyayı görüntüle 125384
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilk 11 içinde 3 taş patlasın 4 tane 30+ oyuncu olursa fazla birşey olmaz...tabi bunlar seni ileri taşıyabilmeli ve en azından bir tanesi lider oyuncu olmalı...bu liderliğide Fernandinho çok iyide yapar bence...biz bu sezon takımda Liderlik yapacak oyuncu eksikliğini çok his ettik....son iki Şampiyonluğumuzda takımda çok iyi liderlik yapan oyuncular vardı...bu forumda ne kadar beğenilmesede Maicon veya yaşlı diye eleştirilen ve son iki sezonda mum gibi aranan Fernando...onlar gidince takım dağıldı....Fernandinho tarzı isimlerin kalitesine lafım yok ama salt Atiba örneğine istinaden yaşı geçmiş futbolcu getirilmesine şahsen karşıyım.