Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif pozisyon almayı bilmesi, pas özelliği, topu eveleyip gevelemeden hızlı oynaması ve böylelikle oyun hızını arttırması.
Bu saydığın 4 şey sinekten yağ çıkarmak rtaş,bize lazım olan öncelikler bunlar değil

Defansif bi takım kurarsın vatan millet sakarya,berg i o zaman anlarım koşar eder alan kapatır hücumda bişey yapmasada olur dersin

Bu oyun anlayışı olmamalı bizimki,melo selçuk,selçuk colman,atiba josef,ozan belluschi gibi oslar hem hücumu hem defansı yapıyodu,gedson bugün hem hücumda hem defansta mesela tek tip değiller,günümüz futbolunda bunada neredeyse yer yok,defansif osnın tillahı kanteyi izledik işte şl maçında rakibi wernerden daha çok zorlayan oydu

Berg düz oyuncu ,hücuma katkısı yok,yerleşmiş rakibi açmak için risk yok,deneme yok,yana geriye oynuyo bizimkiler gibi 2 hafta öncemiydi neydi 1-0 kaybettikleri maçta izledim kendisini

Os dediğin dominant olacak,oluyosa hem süratli hem çabuk olmuyosa en azından çabuk olacak,hava topu alacak,duran topta rakibe tehlike yaratacak,rakibin duran toplarında top uzaklaştıracak,ceza sahasına girecek,ceza sahasına top atacak,şut tehdidi olacak,topun yönünü değiştirebilecek

Bunlar daha 5,6 madde daha birsürü şey lazım o topçuyu almamız için

He diyiceksinki sen kanteyi modrici tarif etmişsin ama hayır atiba bile bunları yapıyodu

Boşuna uğraşmayacaksın kulüp dediğin topçuyu alacak deseler 20 tane bu tarz az maliyetli oyuncu bulurum,dedikleri alınan bunun için para kazanan adamlarda bi zahmet bulsunlar bu tarz topçu,zahmet olmazsa

OSASUNAnın 30 yaşındaki forvete 8 milyon verdiği bir world
herifin adı da BUDİMİR 🤔 duyan oldu mu hiç.....

Menajer Vincenzo Morabito: "Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin kardeşi, Arnavutluk'un İstanbul Konsolosu. Bir anda eşek bir futbolcu için 18 milyon euro bonservis veriliyor. Ayrıca Vedat Muriqi transferinden komisyon alan 5 menajer var. Lazio için korkunç bir para." (RAI 3)

Menajer Vincenzo Morabito: "Simone Inzaghi bana dedi ki, burada artık saçlarımı yoluyorum. Stefan Radu bana antrenmanlarda Vedat Muriqi'i terlikle bile savunabileceklerini, çünkü o kadar kötü bir futbolcu olduğunu söyledi. (RAI 3)

533E86DB-23B5-4405-B323-1BEECF452CFC.jpeg

Bunu yapacak adam lazim olur

Fernandinho tarzı isimlerin kalitesine lafım yok ama salt Atiba örneğine istinaden yaşı geçmiş futbolcu getirilmesine şahsen karşıyım.
ilk 11 içinde 3 taş patlasın 4 tane 30+ oyuncu olursa fazla birşey olmaz...tabi bunlar seni ileri taşıyabilmeli ve en azından bir tanesi lider oyuncu olmalı...bu liderliğide Fernandinho çok iyide yapar bence...biz bu sezon takımda Liderlik yapacak oyuncu eksikliğini çok his ettik....son iki Şampiyonluğumuzda takımda çok iyi liderlik yapan oyuncular vardı...bu forumda ne kadar beğenilmesede Maicon veya yaşlı diye eleştirilen ve son iki sezonda mum gibi aranan Fernando...onlar gidince takım dağıldı....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt