Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka iyi güzel de sadece Diagne Feg Linnes satışı ile nasıl olur bu? Mohamed + Onyekurunun bonservisi ortada. 11'e 4 net transfer + 2 yedek bir de Halil mevzusu var. Gedson'a girmiyorum

Aslında min böyle olmak zorunda ama napacaz ben de bilmiyorum kanka. Mohamedin bonservise daha var diye biliyorum belki ona para vermeyerek başka mevkilere harcarız.
Bazı mevkiler yine kiralık dolacak zaten.

Aslında min böyle olmak zorunda ama napacaz ben de bilmiyorum kanka. Mohamedin bonservise daha var diye biliyorum belki ona para vermeyerek başka mevkilere harcarız.
Bazı mevkiler yine kiralık dolacak zaten.
Aralığa kadar onun süresi de. Yine yazın almak lazım yoksa sezon başlayınca millet musallat olur garanti. Zaten araplardan aldık hiç güvenmiyom.

yanlız şaka maka, gedson'u bir daha kiralayabilirsek, yanına da florentino'yu kiralayabilirsek hayvan gibi dinamik bir orta sahamız olurdu. florentino da aynı gedson gibi son sezonunda pek forma şansı bulamadı. keşke olsa :/
Renktas bu ortasaha skor üretemez gedson olursa iyi bir dmc ve gol sezgisi olan ayağı iyi olan skor yapabilecek 8yada 8.5 lazım

haydi fantezi yapalım: :dddd

muslera
yedlin luyindama marcao vanaanholt
florentino gedson
visca çalhanoğlu onyekuru
mustafa

okan
oumar alparslan caulker ömerB
taylan aytaç
kerem emreK babel
halil​

vanaanholt free
çalhanoğlu free
alparslan free
caulker free
aytaç free

onyekuru 4.35
mustafa 4
visca 3

florentino kiralık
gedson kiralık
halil kiralık (opsiyonlu)

diagne 6 m
feghouli 2 m
falcao fesih

:dddd

rengim fantezilerinde yedlinin ne işi var

oldu mu şimdi

kiralık oyuncu az olması lazım bu sene artık. gerekirse bonservissiz olsun, maaşı biraz tuzlu olsun ama kiralık olmasın. tutarsa pişir, tutmazsa taşırla hedef kulüpte işler dönmüyor işte. hele 6 numara bu sene sağlamın sağlamı bir adam olmalı, direkt gelince koluna pazubandı verebilecek kalibrede olmalı, 1 stoper de öyle, gerisi kiralık da olabilir ama kaleden sonra bugünün futbolunun bu en önemli 2 pozisyonu şaibeye yer bırakmayacak isim ve kontratlarla takıma katılmalı.

Yedlin kadar çöp bir bek daha görmedim. Ne kadar umutla beklemiştim oysa ki saracchi ve yedlin ikilisini kafadan silin gelecek sezon.
yedlin o kadar çok top ve adam kaçırdı ki şenerin üstün gayret göstermesi için dua eder olduk şener de elinden geleni yaptı bence.

stopere yüksek bonservis bayılmak gibi bir eşekliği yapmayız umarım
ne zaman akıllanacak bu kulüp yaw

Halille zaman kaybetmeye gerek yok.kenan karaman iyiyse bonservisi elinde onu almaya yoğunlaşalım
Kenan karaman la halilin ortak yonu yok halilin meziyetleri kenanda yok zaten basimiza ne geldiyse bundan dolayi geldi beles olani alalim sana armut lazimken elma ucuz diye elma almaya benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt