- 26 Kasım 2012
- 186.498
- 261.319
- 5.998
net bi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ailton dünyaca ünlü bir golcuydu bundesliga gol krallığı varAilton dünyaca ünlüydü argümanı saçma. Beşiktaş'a en ünlü olduğu zaman diliminde geldi. Dünyaca ünlü adam milli takımda 1 maç bile forma giymez mi?
Galasevgisi önemli bir şey mi söylemiş gündemden uzağım bir bilgilendirirseniz sevinirim
Ya 1 sezon gol kralı oldu sadece, 28 golle. Neyin iddiasında ısrar ediyorsunuz? Werder - Schalke - Beşiktaş yapmış adamın kariyer zirvesi bu nasıl dünyaca ünlü olabilir? Dünyaca ünlü kıstasınız nedir?Ailton dünyaca ünlü bir golcuydu bundesliga gol krallığı var
Galasevgisi'nin dedikleri özetle:
-3 tane orta saha öncelik (Listede iyi isimler mevcut)
-Kaan Ayhan listede
-Luyi satılırsa çok iyi bir Avrupalı stoper liste başı
-Gedson hocaya bağlı
-Yaşlı olmayan tecrübeli sol bek listede
-Duran topları çok iyi kullanan bir sağ kanat listede
-Diagne'nin 3-4 talibi var
-Yabancı forvet listede var ( Sanırım Falcao'nun gitmesine bağlı)
Üstte özetledim renktaş. Buna ek olarak Morutan için ilgi varmış ama yüksek fiyat istemişler. Ayrıca Aytaç, Alpaslan yakın; Alioski, Moreno yok demiş.Galasevgisi önemli bir şey mi söylemiş gündemden uzağım bir bilgilendirirseniz sevinirim
Onyekuru opsiyonu 10 gün mü kaldı? 4 milyona nerden kaliteli kanat oyuncusu bulacaz? Hala alınmaması skandal.
Edit: şimdi baktım 11 haziran imiş. Sanırım ffp 1 haziran da bitiyor. 1 haziran sonrası alınır umarım.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınmayacak deniyor Onyekuru gelecek planında yokmuş. Sanırım Kerem'i solda kullanıp asıl mevkisi sağ kanat olacak daha teknik ve pas kalitesi yüksek bir isim alınmak isteniyor.Onyekuru opsiyonu 10 gün mü kaldı? 4 milyona nerden kaliteli kanat oyuncusu bulacaz? Hala alınmaması skandal.
Edit: şimdi baktım 11 haziran imiş. Sanırım ffp 1 haziran da bitiyor. 1 haziran sonrası alınır umarım.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aanholt'un gelmesi intihar demektir.