Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene sol kanada baktığımız Kamil Jozwiak , 4.30 mil. €'a Derby'e transfer oldu geçen yaz.

Championship'de41 maç , 1 gol , 3 asist ------> 2.690 dakika oynamış.

Fenerbahçe'nin aldığı Osaiel Samuel QPR'de Championship'de 21 maç , 3 gol , 3 asistle oynamış.

Geçen sene sol kanada baktığımız Kamil Jozwiak , 4.30 mil. €'a Derby'e transfer oldu geçen yaz.

Championship'de41 maç , 1 gol , 3 asist ------> 2.690 dakika oynamış.

Fenerbahçe'nin aldığı Osaiel Samuel QPR'de Championship'de21 maç , 3 gol , 3 asistle oynamış.

Darbyde izledim son macta kosup penalti yaptirdi bi tane. Pek vasfi bi topcuya benzemiyordu

Ahmet kutucu gelir mi

Schalke ile Bundesligaya yükselmeyi istiyorum diyordu. Baya oyuncu yollamayi istiyorlar ve onun sayesinde Kutucu ilk 11 de oynama sansi olur herhalde.

Suat Serdar da gelmez normalde. Kafasi biraz ucuk sanki. Son performanslari iyi degilken, kendimi genelde SL'de oynayan takimda görüyorum diyordu. Ispanya ve ya Ingiltere güzel olur diyordu. Schalke bunu iyi fiyata satmaya calisir. Ozan ve Harit haric, tek Suat anca iyi bir bonservis getirebilir kulübe.

Hayır senin görevin bitiyor koyulan maaşa bak.
Biz maaşlar yarıya düşmeli diyoruz herife şener kontenjanindan yer açılmış. 300 bin eurya oynuyorsa oynasın oynamiyorsa defolsun başka kapıya.

Son 3 sezon 13 gol atmis alpaslan.ekleme yapalim

Onyekurudan daha iyisini hadi buldun diyelim nasıl ikna edip kaç paraya alacaksın, 4 mil eurodan daha ucuza mı. Onyeyi bu fiyata almamak saçmalıktır. Saçmalık da bizim işimiz zaten.

Alpaslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Yalnız son sezonda 7.5 Milyon vermek mantıklı olmamış. Aytaç ve Alpaslan'a rotasyon olarak olumlu bakıyorum umarım katkı sağlarlar.

Alpaslan ve Aytac rotasyon icin iyi, as takim icin yetersiz hamleler. Acil 3 orta saha, sol bek ve as stoper lazim.

Kerem varken Hanrye 4 milyon werilirmi ya- bu cumleyi kuran kac kisiyiz ? Hm ??
Dünyanın en saçma cümlesi ama forumda çok revaçta sakız gibi herkesin ağzında. Aynı tarz değiller aynı yetenekte değiller bambaşka rolleri oluyor. Fener maçındaki henry nin attığı golü kerem atamazdi mesela, keremin yaptığı asistleri de henry yapamaz kısaca bu şekilde anlatmak gerekiyor.

Söylendiği gibi Abdürrahim bey seçim öncesi camiaya hoş gözükmek için transferlerin bir bölümünü halledecektir.

Umarım hepsi bu kalitede olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt