Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en saçma cümlesi ama forumda çok revaçta sakız gibi herkesin ağzında. Aynı tarz değiller aynı yetenekte değiller bambaşka rolleri oluyor. Fener maçındaki henry nin attığı golü kerem atamazdi mesela, keremin yaptığı asistleri de henry yapamaz kısaca bu şekilde anlatmak gerekiyor.
Gaziantep deplasmaninda ayni anda sahada olduklarinda rakip ne yapacagini sasirmisti mesela

Alpaslanin eşi zamaninda muslera ile cift kale mac yaptik diyen hatun dğl miydi yaw. Yanlis.mi hatirliyorum
Aynen öyle

1621525929020.webp

Alpaslan ve Aytaç çok iyi hamleler olmuş yerli olması da ayrı güzel umuyorum böyle hamleler devam eder

Ayrıca çok net söylüyorum olurda bjk veya fener onyekuruyu alırlarsa ki muhtemelen biz almazsak ikisinden birine gidecek. Seneye henry uçup kaçarsa burda ağız eğenlerin '' '' niee gerek var yaooo keröm var yaoooo keröm bize yeter yeaaa'' diyenlerle tek tek tartışacam burda. Bir kanat var takımda başka kanat yok bir kanatla mi sezonu bitireceksin kardeşim ayrica bizim taraftar kadar yeni transfer aşığı başka bir taraftar yok ulan yeni alınacak kanat en fazla marek heinz kadar olacak hepimiz biliyoruz bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt