Hatayspordan billong aciklamasi gelmis
billong bacagina dövme yaptirmis mactan 1 gün önce ondan her topa sirtini dönmüş jahahah ulan pandemide istanbulda kampdasin bu dövmeyi nerde yaptirmis... bu olay arastirilmali iyice şike yapilmis belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alparslani aldik gibiasalmun aleykum cimbom taraftarları
alparslanı mı trasnfer ettik kesn mi?
1 herif fenerli değil mi?
2 son tjk maçlarında penaltıyı bumu atınç mı yaptırmıştı ?
şimdiden cevaplarınız için tşk
Muslera
Omar Luyindama Marcao Aanholt
Paulinho
Bruma Gedson Seri Onyekuru
Mohammed
Ben Karabacak veya Özbek değilim üstat ve yanlisin var takimi beğenmeme gibi bir lüksüm yok benim. Gelen her oyuncuya saygım ve sevgim var. "Emre Akbaba dışında"Butun takimi begenmiyorsun nerdeyse hangi birini sayayim.Yada ben seni diger Can ile mi karistirdim?
değistirdimAvatarini degisir misin. Neguzel yuzunu unutmustum bu arkadasin
değistirdim
Takimda baskan filan yokki üstüne gitsin olayin
aslında saracchi sakatlık problemi olmasa fena bir bek değil türkiye ligi için bence. yedlin ultimate çöp çıktı yanlız. yine de yedlin'e bir şerh koyuyorum, oynamadan geldi, tam maç ritmini bulamadan bir kırmızı yedi, bir covid oldu sanırım, bir sakatlandı ayağı kırılıyordu.Yedlin kadar çöp bir bek daha görmedim. Ne kadar umutla beklemiştim oysa ki saracchi ve yedlin ikilisini kafadan silin gelecek sezon.
Bu seneyide ararız renktaş..Burada kurulan kadrolar genel anlamda tam bir hayal kırıklılığı.Muslera-Omar-Kaan-Marcao-Monero-Javi Martinez-Gedson-Emre Kılınç-Kerem-Onyekuru-Mohamed
İşte ekibimizi 13 puan fark ile şampiyon yapacak ekip
Halil icin para yetmezse, Enis Destan olmaz mi? Trabzondan 1,5 milyon € istemisler. 1 + 10% pay teklif yapalim. Yanina bir tecrübeli düsük maasli yabanci forvet getirsinler belese ve forvet rotasyonu yeter. Olmadi Babel gitmiyorsa o yedek forvet olarak kalsin. Para yokken bu üclü ile idare etmeye bakalim. Fazla sakatlik olursa, belki U19 liginin icinden gecen Erene sans dogar.