Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatayspordan billong aciklamasi gelmis😂 billong bacagina dövme yaptirmis mactan 1 gün önce ondan her topa sirtini dönmüş jahahah ulan pandemide istanbulda kampdasin bu dövmeyi nerde yaptirmis... bu olay arastirilmali iyice şike yapilmis belli

asalmun aleykum cimbom taraftarları
alparslanı mı trasnfer ettik kesn mi?
1 herif fenerli değil mi?
2 son tjk maçlarında penaltıyı bumu atınç mı yaptırmıştı ?
şimdiden cevaplarınız için tşk
Alparslani aldik gibi

Diger sorularini bilemeyecegim renktasim. Karisi Galatasarayli ama

Seri fantezilerinden kacinalim lutfen. Gedson geri gel Senin gibi her isi yapan orta saha lazim bize. Birde onune hucum gucu yuksek topcu Arkasina Fernando gibi topcu. Bir anda zevke geldim.

Ekli dosyalar

• images (15).webp
    images (15).webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 36
Alparslan hayırlı uğurlu olsun inşallah takıma fayda sağlayacaktır.

Yedlin kadar çöp bir bek daha görmedim. Ne kadar umutla beklemiştim oysa ki saracchi ve yedlin ikilisini kafadan silin gelecek sezon.
aslında saracchi sakatlık problemi olmasa fena bir bek değil türkiye ligi için bence. yedlin ultimate çöp çıktı yanlız. yine de yedlin'e bir şerh koyuyorum, oynamadan geldi, tam maç ritmini bulamadan bir kırmızı yedi, bir covid oldu sanırım, bir sakatlandı ayağı kırılıyordu.

aldığı toplam süreyi 90'a bölse belki 10 maç oynamamıştır.

inşallah bu unsurlardan dolayı iyi oynayamamıştır. yoksa şu anlık bendeki intibası, linnes'in yedlin'den daha iyi olduğu yönünde.

Koskoca Schalke 04 küme düştü. Schalke 04'ün ön liberosu son zamanlarda stoper de oynadı Stambouli boşa çıktı. Stambouli 30 yaşında Fransız oyuncu Donk'un yerine transfer edilebilir. Schöpf orta saha için düşünülebilir. 27 yaşındaki oyuncu boşa çıktı.

Takimda baskan filan yokki üstüne gitsin olayin

şike itirafı gibi bir açıklama.

diyelim ki dövme yaptırdığını sakladı. o zaman bilerek yalan söyleyip, aslında oynayamayacak durumda olmasına rağmen oynayıp, takımını yakmış oluyor. direkt tartışmaya açık değil mi bu?

ya da bir diğer seçenek, dövme yaptırdığını maçtan sonra itiraf etmiş olması. :d kimse bilmiyormuş ve fark etmemiş demek ki. kendisi söylemiş o zaman "ben dövme yaptırdım aslında 1 hafta bacağım ağrırdı normalde ama oynamak istedim" diye.

eğer kendisi itiraf ettiyse, mesela bir hatayspor yetkilisi (başkanı, yöneticisi, futbol şube sorumlusu, teknik direktörü, futbolcu arkadaşları, malzemecisi vs vs), maçtan önce vurgulasaydı ya bu değerli düşünceyi? billong o maçta oynamazdı, maç ilk yarıdan 5 olmazdı, bjk 7-0 yenemezdi, hatayspor töhmet altında kalmazdı.

kısacası iki seçenek var, ikisi de problemli. başka ülkede olsa, bu açıklamadan sonra çok net bu maç ile ilgili soruşturma açılırdı.

Halil icin para yetmezse, Enis Destan olmaz mi? Trabzondan 1,5 milyon € istemisler. 1 + 10% pay teklif yapalim. Yanina bir tecrübeli düsük maasli yabanci forvet getirsinler belese ve forvet rotasyonu yeter. Olmadi Babel gitmiyorsa o yedek forvet olarak kalsin. Para yokken bu üclü ile idare etmeye bakalim. Fazla sakatlik olursa, belki U19 liginin icinden gecen Erene sans dogar.

Anadolu klüplerinin yaşlı, yetersizlikleri tescil ollmuş çöpleri vaken ne gerek var enis destan gibi oyunculara..
Hemde bedava değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt